Redmi Note 7-teasersidan antyder att den bara kan vara tillgÀnglig via Flipkart online

Xiaomi planerar att avbryta Redmi Note 7 i Indien med lanseringen av Redmi Note 7S

“En ny teasersida för Xiaomi Redmi Note 7 Ă€r nu live pĂ„ Flipkart med hashtaggen #JustHere”

Förra veckan meddelade Xiaomi officiellt att smarttelefonen Redmi Note 7 (recension) kommer att lanseras i Indien den 28 februari. Redmi Note 7 India lanseringsevenemang kommer att hÄllas i New Delhi kl. 11.30. Telefonen ska vara tillgÀnglig för köp direkt efter tillkÀnnagivandet. Vi har redan granskat telefonen och vi tycker att det Àr fantastiskt valuta för pengarna. Eftersom specifikationerna redan Àr kÀnda kommer Redmi Note 7-priset i Indien och slÀppdatum att vara den största dragningen frÄn evenemanget. Nu har Flipkart listat handenheten pÄ sin officiella webbplats.

Den nya Flipkart-teasersidan avslöjar egentligen inget nytt, men den innehĂ„ller nĂ„got som fĂ„r oss att tro att telefonen kommer att vara exklusiv för online-Ă„terförsĂ€ljaren. I teasern ingĂ„r hashtaggen ‘#JustHere’, vilket sannolikt innebĂ€r att telefonen endast kommer att sĂ€ljas via Flipkart online, utöver Mi.com. Du kommer att kunna köpa telefonen i Twilight Gold, Fantasy Blue och Bright Black fĂ€rger.

redmi note 7 flipkart

Redmi Note 7 specifikationer

Xiaomi Redmi Note 7 Àr en mellanstor smartphone, men har en stor utmÀrkande funktion. Den har en 48-megapixel bakre kamera med hög upplösning, som Àr ihopkopplad med en sekundÀr 5-megapixeldjupssensor. Den har en 6,3-tums LCD-skÀrm med en FHD + -skÀrm och ett litet skÄr pÄ toppen. I hacket finns en 13-megapixelkamera för selfies och videosamtal. Fantasy Blue-fÀrgen har en gradientfinish, vilket ger telefonen ett förstklassigt utseende.

Telefonen drivs av Snapdragon 660-chipset, som Àr parat med minst 3 GB RAM och 32 GB internt lagringsutrymme. Du kan ocksÄ vÀlja att ha 4 GB RAM och 64 GB lagring eller 6 GB RAM och 64 GB lagring. Ett 4000 mAh batteri hÄller lamporna tÀnda och det stöder ocksÄ snabb laddning. Enheten har ocksÄ en fingeravtrycksskanner pÄ baksidan, medan ett 3,5 mm hörlursuttag och USB Type-C-port finns lÀngst ner. Utanför lÄdan kommer telefonen att köra Android 9.0 Pie med MIUI 10-programvaran ovanpÄ.

HÄll dig uppdaterad 91mobiler för det officiella tillkÀnnagivandet av Redmi Note 7 den 28 februari.