Redmi Note 7-variant med 6 GB RAM och 128 GB lagring för att enligt uppgift debutera i Kina snart

Xiaomi planerar att avbryta Redmi Note 7 i Indien med lanseringen av Redmi Note 7S

“Redmi Note 7 finns för nĂ€rvarande i tre lagringsalternativ och en av dess markerade funktioner Ă€r dess 48MP huvudlins.”

En annan variant av Redmi Note 7 med 6 GB RAM och 128 GB intern lagring Àr enligt uppgift pÄ vÀg. Det kommer sannolikt att lanseras i Kina den 18 mars tillsammans med en annan enhet som heter Redmi Note 7 Pro. Redmi Note 7 finns för nÀrvarande i tre varianter nÀr det gÀller intern lagring, och high-end i serien levereras med 6 GB RAM med 64 GB intern lagring.

UndermÀrket för Xiaomi, Redmi, lanserade Redmi Note 7 i januari i Är för den kinesiska marknaden. Inte bara detta utan det Àr ocksÄ den allra första enheten frÄn undermÀrket. En av de imponerande funktionerna med den hÀr enheten Àr dess 48MP huvudkamera. Enligt kÀllan bekrÀftas dock inte informationen och det hÀvdas att varianten förvÀntas debutera i Kina mycket snart.
Redmi Note 7 recension015PÄ tal om Redmi Note 7, pryder den en 6,3-tums skÀrm med stöd för 1 080 X 2 340 pixlar upplösning och den ramlösa skÀrmen levereras med en vattendroppskÀrning högst upp. NÀr det gÀller hÄrdvara Àr den baserad pÄ Qualcomm Snapdragon 660 MSM8956-chipset och drivs av en octa-core-processor.

Tillsammans med detta hÀvdar rapporten ocksÄ att den budgetvÀnliga Redmi 7 snart kommer att lanseras i Kina. Det kan vara samma dag som Redmi Note 7 Pro lanserades i landet. TENAA-listorna hade nyligen avslöjat nÄgra av de viktigaste specifikationerna för Redmi 7 tidigare denna mÄnad.

Android-enheten har en 6,26-tums IPS LCD-skÀrm med 720 X 1 520 pixlar upplösning. Den kommer att finnas i tvÄ olika minneskonfigurationer: 3 GB RAM / 32 GB minne och 4 GB RAM tillsammans med 64 GB lagring. Den optiska konfigurationen inkluderar en dubbla kamerainstÀllning pÄ baksidan med en 12MP primÀrlins.