Redmi pop-up selfie kamera flaggskepp smartphone avslöjad i ny teaser

 Redmi Snapdragon 855 flaggskepp heter enligt uppgift K20 Pro;  varianter och fÀrgalternativ tippade

”Pop-up selfie-kamerasmartphonen frĂ„n Redmi förvĂ€ntas bli ett flaggskepp med Snapdragon 855-chipset som krossar”

Redmi Àr kÀnt för att arbeta pÄ en flaggskeppssmartphone som drivs av den mÀktiga Snapdragon 855 SoC. Dessutom förvÀntas handenheten vara den första frÄn mÀrket med en popup-selfie-kamera. I linje med det har företaget bekrÀftat rykten Àr sanna. Redmi har via sitt officiella konto pÄ Weibo tappat den första teasern för den kommande handenheten, som har en infÀllbar kamera i överkanten.

Mystisk Redmi-smartphone Mystisk Redmi-smartphone

Redmi verkar ha samarbetat med Marvels Avengers: Endgame-film, som slĂ€pptes förra veckan för handenheten. Medan vi för det mesta av videon kan vi se bilderna pĂ„ Redmi-smartphones som redan har lanserats. Men i slutet av videon dyker en mystisk Redmi-telefon upp med haklös skĂ€rmdesign tillsammans med en popup-selfie-kamera. SĂ€ljaren kallar det en ”flaggskepp, “HĂ„ller sitt verkliga namn under omslaget.

Videon spillde inte bönorna över specifikationerna; Men med de tidigare lÀckorna och rykten kan Redmi-smarttelefonen komma med en 6,39-tums full-HD + -skÀrm, 8 GB RAM-minne och 128 GB intern lagring. För fotografering kommer telefonen enligt uppgift att rocka 32-megapixel selfie-shooter och en kombination av 48-megapixel + 8-megapixel + 13-megapixel snappers pÄ baksidan. Slutligen, som bekrÀftats av företagets VP Lu Weibing, kommer telefonen att ha ett 3,5 mm ljuduttag och NFC-stöd.

Det Àr allt vi vet hittills! Under tiden förbereder Xiaomi sig ocksÄ för en ny smartphone-lansering i Indien, som kommer att drivas av Qualcomms senaste Snapdragon 730-serie chipset. Företagets verkstÀllande direktör, Manu Kumar Jain, delade detaljerna förra veckan. Rykten Àr att handenheten kan komma med pop-up selfie-kameradesign.