Redmi Pro 2 pÄstÄdda livefoto visar pop-up selfieskytte och trippel bakre kameror

 Redmi Pro 2-specifikationer lÀckt ut;  Snapdragon 855 SoC och pop-up-kamera i slÀp

“Bilden visar en mittmonterad pop-up selfie-enhet och en trippel-bakre kamerainstĂ€llning”

Redmi Pro 2 ska vara den första flaggskeppssmartphonen frÄn det nu oberoende varumÀrket Redmi. Under de senaste dagarna har den hÀr telefonen dykt upp ganska ofta pÄ internet. Tidigare denna vecka publicerades en Ätergivning av telefonen Weibo, avslöjar en pop-up selfie-kamera och en trippel bakre kamerainstÀllning. Nu har en pÄstÄdd levande bild av Redmi Pro 2 dykt upp online, som ocksÄ visar en popup-selfie-kamera, men med vissa designförÀndringar.

I renderingen tidigare denna vecka placerades popup-selfie-kameran mot telefonens högra sida. Men det pÄstÄdda verkliga fotot visar att popup-kameran Àr placerad i mitten och ocksÄ Àr lite bredare. Det Àr möjligt att mekanismen ocksÄ kan innehÄlla en LED-blixt bredvid kamerasensorn. Live-bilden publicerades av a Weibo anvÀndare, som inte specifikt anvÀnde namnet Redmi Pro 2 för att beskriva handenheten. AnvÀndaren uppgav dock att telefonen drivs av Snapdragon 855-processorn.

redmi pro 2

Du kan ocksÄ se pÄ bilden att telefonen har en trippel-bakre kamerainstÀllning som Àr placerad pÄ vÀnster sida av bakpanelen. TvÄ antennband ses ocksÄ pÄ vardera sidan om popup-kameran. Tidigare rykten har avslöjat att telefonen skulle innehÄlla en primÀr sensor pÄ 48 megapixlar, förmodligen en Sony-enhet. TyvÀrr Àr det all information som delades av Weibo-anvÀndaren. Med designens sprÄk verkar bilden vara av en Redmi-smartphone, vilket sÀkert kan vara den ryktade Pro 2, men det finns inget som bekrÀftar detta Ànnu.

Den första Redmi Pro-smarttelefonen slÀpptes 2016 och kom med en dubbla bakre kamerainstÀllning, vilket var en första för Redmi-enheter. DÀrför Àr det möjligt att Redmi Pro 2 blir den första Redmi-telefonen som har popup-selfie-kameran. Tack vare denna mekanism förvÀntas telefonen ocksÄ ha tunna ramar och högt förhÄllande mellan skÀrm och kropp. Vi har ingen aning om nÀr Xiaomi planerar att lansera denna Redmi-smartphone. Redmi-chefen och Xiaomi VP Lu Weibing sa dock nyligen i Kina att fans inte borde förvÀnta sig varumÀrkets flaggskeppstelefon med Snapdragon 855 nÀr som helst snart, sÄ det bör ta nÄgra mÄnader innan vi ser att handenheten tar sig till marknaden.