Redmi Pro 2 pÄstÄdda render avslöjar Snapdragon 855 SoC, pop-up selfie-kamera

 Redmi Pro 2-specifikationer lÀckt ut;  Snapdragon 855 SoC och pop-up-kamera i slÀp

“Redmi Pro 2-flaggskeppssmartphone förvĂ€ntas levereras med Snapdragon 855, fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen och en popup-selfie-kamera.”

Trots att Xiaomis Redmi-mĂ€rke bekrĂ€ftade att de lanserade en flaggskeppssmartphone som drivs av Qualcomm Snapdragon 855 SoC snart, har Lu Weibing i ett nyligen inlĂ€gg frĂ„n Weibo begĂ€rt att inte frĂ„ga honom om flaggskeppet eftersom det Ă€r “för tidigt.” Mitt i förvirringen publicerades en ny rendering pĂ„ Weibo visar Redmi-flaggskeppet, kallat Redmi Pro 2. Handenheten förvĂ€ntas drivas av Snapdragon 855, och har en popup-selfie-kamera för att rymma en skĂ€rm mindre skĂ€rm.

Redmi 2 Pro

Redmi Pro 2, som ursprungligen förvÀntades vara en mellantelefon, kan visa sig vara företagets flaggskepp nÀr den startar. Xiaomis VD Lei Jun sÄgs nyligen med hjÀlp av telefonen som matchar nÀmnda beskrivning. Texten frÄn renderingen avslöjar att handenheten har en fingeravtryckssensor pÄ displayen, vilket Àr en annan första för Redmi-mÀrket. det kan komma i nya lutningsfÀrger och packa en massiv batterienhet i linje med andra Redmi-telefoner. Tidigare lÀckor tyder pÄ att Redmi Pro 2 kan packa en 48MP primÀr kamera och en andra djupsensor för portrÀttbilder. Inget mycket Àr kÀnt om Redmi-flaggskeppet Ànnu och vi kan inte bekrÀfta Àktheten av lÀckan.

Med tanke pÄ varumÀrkets tvÄ motstridiga uttalanden om flaggskeppet pÄ kort tid, skulle vi inte hÄlla vÄra förhoppningar för höga heller för tillfÀllet. Redmi har hittills lanserat tre smartphones; Redmi Note 7, Note 7 Pro och den vanliga Redmi 7, som Àr dess budgetutbud. Det lanserade ocksÄ andra smarta produkter som Redmi 1A tvÀttmaskin och Redmi AirDot trÄdlösa öronproppar med Bluetooth 5.0.

[Previous Story]Apple iPhone XR fÄr ett enormt prisfall pÄ 17 000 Rs i Indien; nu tillgÀnglig till 59.900 Rs

[Next Story]OPPO A5-variant med 64 GB lagring lanserad i Indien: pris, specifikationer