Redmi Pro 2-specifikationer lÀckt ut; Snapdragon 855 SoC och pop-up-kamera i slÀp

 Redmi Pro 2-specifikationer lÀckt ut;  Snapdragon 855 SoC och pop-up-kamera i slÀp

“Redmi Pro 2 sĂ€gs vara ett flaggskeppsutbud med en 6,39-tums FHD + -skĂ€rm och en 48MP primĂ€r bakre kamera”

Xiaomis undermÀrke Redmi bekrÀftade nyligen att dess nya smartphone kommer att kallas Redmi K20. Telefonen förvÀntas presenteras vid ett evenemang pÄ varumÀrkets hemmamarknad i Kina idag. Under tiden har specifikationer för Ànnu en Redmi-telefon, som pÄstÄs kallas Redmi Pro 2, trÀffat interwebs. Dessutom har en rendering av enheten ocksÄ lÀckt ut, vilket avslöjar dess design tillsammans med specifikationsbladet.

XIaomi Redmi Pro 2 specifikationsblad har lÀckt ut

En bild publicerad av en tipster pÄ den kinesiska webbplatsen för sociala nÀtverk Weibo visar att Redmi Pro 2 kommer att ha en design som liknar Redmi Note 7. Den förra kommer dock att ha en helskÀrmsfascia, utan nÄgot hack, tack vare en popup-selfie-kameramodul. FrÄn bilden ser det ut som att handenheten har smala ramar pÄ sidan men dess nedre haka Àr lite stor. PÄ baksidan syns ocksÄ en trippelkameramodul som placeras vertikalt bredvid en LED-blixt.

NÀr det gÀller specifikationerna antyder lÀckan att Redmi Pro 2 kommer att ha en 6,39-tums full-HD + -skÀrm med ett lager av Cornings Gorilla Glass 5 pÄ toppen. Fingeravtryckssensorn pÄ handenheten placeras under sjÀlva skÀrmen. Att driva telefonen kommer att bli Qualcomms senaste toppmoderna Snapdragon 855-processor. För avbildning sÀgs det att handenheten pryder en 48-megapixel AI-driven primÀrskjutare pÄ baksidan, men det finns inget ord angÄende de andra tvÄ sensorerna för tillfÀllet. För selfies kommer det kommande Redmi-erbjudandet att ha en 20-megapixelkamera.

Dessutom antyder det lĂ€ckta specifikationsbladet att Redmi Pro 2 kan drivas av ett 3600 mAh batteri som stöder 27W snabb laddning. Smarttelefonen sĂ€gs komma med en IR-blaster, som finns pĂ„ de flesta Redmi-seriens telefoner. Slutligen indikerar lĂ€ckan att handenheten kommer att finnas i tre nyanser – svart, rött och blĂ„tt.

TyvÀrr finns det inget ord angÄende lanseringsdatumet för Redmi Pro 2 just nu. Det finns sÀrskilt en möjlighet att detta lÀckta specifikationsblad Àr av Redmi K20 som lanseras idag, och Redmi Pro 2-modellen existerar inte alls. Men eftersom det gÄr med alla lÀckor, mÄste vi vÀnta pÄ företagets officiella tillkÀnnagivande för att bekrÀfta.