Redmi Snapdragon 855 flaggskepp kommer inte att kallas Redmi X, bekrÀftar Lu Weibing

 Redmi Snapdragon 855 flaggskepp heter enligt uppgift K20 Pro;  varianter och fÀrgalternativ tippade

”Redmi-flaggskeppet förvĂ€ntas drivas av Snapdragon 855, 6,39-tums skĂ€rm, 8 GB RAM och en trippel bakre kamerainstĂ€llning.”

Xiaomis fristĂ„ende varumĂ€rke Redmi förbereder sin flaggskeppssmartphone som drivs av Snapdragon 855. Detta förvĂ€ntas ocksĂ„ vara den första telefonen frĂ„n varumĂ€rket som har en pop-up-selfie-kamera, vilket avslöjades i en ny teaservideo frĂ„n varumĂ€rket. Medan vi inte riktigt vet vad flaggskeppet skulle kallas, föreslog en pĂ„stĂ„dd detaljhandelsbox med det förmodade Redmi-flaggskeppet som lĂ€cktes ut online att det skulle kunna marknadsföras som ‘Redmi X’ nĂ€r det slĂ€pptes. Redmi-president Lu Weibing i ett Weibo-post har emellertid snabbt förnekat detsamma och sagt att ”det kommer att finnas ett bĂ€ttre namn.“

Redmi flaggskepp

Redmi, i sin teaservideo, kallar det helt enkelt ”flaggskepp, Vilket betyder att antingen telefonen inte har nĂ„got namn Ă€nnu eller att företaget planerar att officiellt tillkĂ€nnage det vid lanseringen. NĂ€r man talar om specifikationer föreslĂ„r rykten att Redmi-flaggskeppet kommer att packa en 6,39-tums full-HD + skĂ€rmfri skĂ€rm. Det har tippats för att packa 8 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme som borde kunna utökas. Det Ă€r oklart om telefonen bara kommer i en variant. För fotografering kommer telefonen enligt uppgift att rocka en infĂ€llbar 32 megapixels selfie-shooter och en trippel bakre kamerainstĂ€llning som bestĂ„r av en 48-megapixel primĂ€r shooter, en 8-megapixel sekundĂ€r djupsensor och en tredje 13-megapixel ultra-vidvinkelobjektiv.

Handenheten rapporteras levereras med trÄdlöst laddningsstöd, vilket tyder pÄ att flaggskeppet kan gunga pÄ en glaspanel. Smarttelefonen har sannolikt en bakmonterad fingeravtryckssensor för biometrisk sÀkerhet. Slutligen, som bekrÀftats av företagets VP Lu Weibing, kommer telefonen att ha ett 3,5 mm ljuduttag och NFC-stöd. Med tanke pÄ serien med tips och teasers frÄn Redmis president sjÀlv hoppas vi att lanseringen kan komma runt hörnet.