Redmi Snapdragon 855-telefon stöder NFC och 3,5 mm ljuduttag, bekrÀftar Lu Weibing

Xiaomi kan sÀkra 50 procent marknadsandel i Indien, hÀvdar Lu Weibing

“Redmi-enheten förvĂ€ntas vara ett flaggskepps erbjudande frĂ„n varumĂ€rket med tredubbla bakre kameror och verkligt ramlös skĂ€rm”

Det Àr ingen hemlighet att Xiaomis spin-off-mÀrke Redmi arbetar pÄ en flaggskeppsenhet som drivs av den mÀktiga Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Handenheten har gjort rundorna ganska lite nyligen, med företagets VP Lu Weibing sjÀlv bekrÀftar en handfull av dess specifikationer. Senast publicerade Weibing den Weibo att det kommande Redmi-flaggskeppet kommer att ha ett 3,5 mm hörlursuttag, som har sitt sista hurra i den jacklösa vÀrlden. Nu har Weibing bekrÀftat att enheten kan komma med NFC-stöd och trÄdlös laddning. Han bekrÀftade funktionerna pÄ separat Weibo inlÀgg.

Redmi SD855

Det Àr all information vi kan avslöja just nu. Men med de tidigare lÀckorna och rykten förvÀntas Redmi-enheten (exakt namn som inte Àr kÀnt för tillfÀllet) ha en kant-till-kant-skÀrm utan nÄgon hack eller ram. För fotografering kommer enheten enligt uppgift att packa en 48-megapixelsensor ihop med en andra djupsensor för portrÀttbilder och kanske till och med en ultravidvinkelobjektiv. Slutligen skulle telefonen sannolikt ha en bakmonterad fingeravtryckssensor för sÀkerhet.

Lanseringen av premium-smarttelefonen frĂ„n Redmi förvĂ€ntas under de kommande mĂ„naderna, men inget officiellt har meddelats Ă€nnu. Vi förvĂ€ntar oss att lĂ€ra oss mer detaljer nĂ€r vi kommer nĂ€rmare lanseringsevenemanget. Separat Ă€r företaget redo att lansera Redmi Y3-smarttelefonen – den tredje delen av sin selfie-centrerade serie – den 24 april.

KĂ€lla 1, 2

[Previous Story]Blaupunkt SBWL-01 soundbar med trÄdlös subwoofer lanserad: pris, specifikationer

[Next Story]ASUS ZenFone Max M1 och ZenFone Lite L1-priser i Indien sjönk permanent