Redmi Y3 India lanseringsdatum Àr 24 april, bekrÀftar Xiaomi

Redmi Y3 India lanseringsdatum Àr 24 april, bekrÀftar Xiaomi

”Xiaomi Redmi Y3 selfie-centrerad budgettelefon har retats med 32MP selfie-shooter och ett stort batteri”

Efter att ha retat Redmi Y3s förestÄende lansering förra veckan meddelade Xiaomi India idag att telefonen skulle lanseras i landet den 24 april. Redmi Y-serien Àr sjÀlvcentrerad budgetserie som debuterade i Indien 2017 och Redmi Y3 kommer att fortsÀtta seriens arv. Smarttelefonen har retats för att packa en 32MP-shooter med förbÀttrat AI-skönhetslÀge pÄ framsidan. Det Àr troligt att Xiaomi kommer att anvÀnda Samsung GD1-sensorn för fotografering i Redmi Y3.

Y bara selfies, Y inte # 32MPSuperSelfies? Avslöjar den 24-04-2019😎

RT med # 32MPSuperSelfies för att visa din spÀnning. pic.twitter.com/jxZQXtfj8F

– Mi India (@XiaomiIndia) 15 april 2019

Redmi Y3-handenheten fick nyligen Wi-Fi-certifiering och avslöjade att den kommer att ha M1810F6G-modellnummer, körs pĂ„ Android 9.0 Pie med MIUI pĂ„ toppen och stöder Wi-Fi 802.11 b / g / n. Även om det inte Ă€r bekrĂ€ftat kan telefonen drivas av Snapdragon 660 SoC, ihop med upp till 6 GB RAM och 128 GB intern lagring. Handenheten förvĂ€ntas ocksĂ„ ha ett vattendroppskĂ„r för att rymma selfieskytten. Xiaomi India har ocksĂ„ retat ett större batteri och antydt en möjlig 4000 mAh-enhet ombord. TyvĂ€rr Ă€r det allt vi vet om telefonen just nu, men vi kommer att vara dĂ€r vid lanseringen och ger dig alla uppdateringar om Redmi Y3-pris, specifikationer och tillgĂ€nglighet, sĂ„ fortsĂ€tt titta pĂ„ utrymmet.

Separat förvÀntas Xiaomi ocksÄ lansera Redmi 7-smarttelefonen i Indien snart, men vi har Ànnu inte ett datum. Den senaste budget-smarttelefonen har en 6,26-tums skÀrm med HD + -upplösning och vattendroppskÀrning och drivs av Qualcomm Snapdragon 632-chipset ihop med upp till 4 GB RAM och 64 GB inbyggt lagringsutrymme.