Redmi Y3 teaser bekrÀftar dubbla bakre kameror, vattendroppskÄr före lanseringen 24 april

Redmi Y3 med Snapdragon 625 och 3 GB RAM stannar vid Geekbench före lanseringen den 24 april

“Den kommande Redmi Y3 selfie-centrerade telefonen levereras med dubbla bakre kameror, vattendropp stil, bakmonterade fingeravtryckssensor.”

Redmi Y3 Àr planerad att lanseras i Indien den 24 april. Nu, innan lanseringen, har Xiaomi lagt upp en ny kampanjvideo pÄ Twitter som visar telefonens hÄllbarhet genom att slÀppa den frÄn trappan. Medan handenheten verkar hÄllbar eftersom den kan hÄlla ned droppen, bekrÀftar det korta klippet vattendroppskÄran för att rymma 32MP frÀmre kamera, dubbla bakre kameror och en lutning bak. VarumÀrket har redan bekrÀftat att telefonen kommer att ha ett 4000 mAh batteri.

DÀr. Tappade den nerför trappan. Kommer du att slÀppa telefonen sÄ? # 32MPSuperSelfie kommer den 24-04-2019 pic.twitter.com/b998mk8JRS

– Redmi Indien (@RedmiIndia) 20 april 2019

Redmi Y3 har en bakmonterad fingeravtryckssensor för biometrisk sÀkerhet. Teasern ger oss en glimt av en stor haka pÄ framsidan, vilket innebÀr att den inte packar en riktigt kant-till-kant-design. FrÄn utseendet efter det kan Redmi Y3 ha en polykarbonatbyggnad med den glasliknande ytan pÄ baksidan i nya lutningsfÀrger. Handenheten har dubbla bakre kameror; en av dem kan vara en djupgivare för portrÀttbilder. Den körs pÄ MIUI 10 baserat pÄ Android 9.0 Pie. Rykten talar om att telefonen kan komma med Qualcomm Snapdragon 660 SoC och kommer att erbjudas i mer Àn en variant, inklusive en 4 GB RAM + 64 GB inbyggd lagringsmodell. Inget annat Àr kÀnt om handenheten just nu, sÄ vi mÄste vÀnta ett par dagar.

Separat, Xiaomi, i en tweet har ocksÄ antytt att Redmi 7-lanseringen tillsammans med Redmi Y3 vid evenemanget den 24 april. Redmi 7 har en 6,26-tums HD + (720 x 1 520 pixlar) -skÀrm med ett vattendroppskÄr. Handenheten drivs av octa-core Snapdragon 632 SoC och kör Android 9 Pie-baserad MIUI 9 anpassad programvara. Redmi 7 har en 12-megapixel primÀr sensor med f / 2.2-blÀndare och en 2-megapixeldjupssensor pÄ baksidan. PÄ framsidan finns en 8 megapixel selfie-kamera med HDR-stöd.