RedmiBook 14-specifikationer lÀckte ut, sÀgs lanseras tillsammans med Redmi K20

RedmiBook 14-specifikationer lÀckte ut, sÀgs lanseras tillsammans med Redmi K20

“Det Ă„terstĂ„r att se hur RedmiBook-serien kommer att stĂ„ vid sidan av den redan nuvarande Mi Notebook-serien av Xiaomi i Kina”

NÀr Redmi separerade frÄn Xiaomi till ett undermÀrke i Kina trodde man att företaget skulle fokusera pÄ det prisvÀrda smarttelefonsegmentet i mellannivÄ. Det har dock funnits mÄnga överraskningar sedan splittringen i januari fram till nu, sÄsom Redmi-mÀrkta öronproppar. Det verkar som om företaget ocksÄ grÀver i andra kategorier som bÀrbara datorer. Denna information kommer snart efter att varumÀrket bekrÀftat Àr att det kommer att lansera ett nytt flaggskepp med namnet Redmi K20, med Snapdragon 855 SoC.

Xiaomi Mi Notebook Air 12.5 (2019)

En ny lÀcka har spillt bönorna pÄ specifikationerna för en kommande RedmiBook 14-bÀrbar dator. Om du undrar varför 14, ja svaret Àr i skÀrmstorlek. Det sÀgs att det gungar en 14-tums skÀrm och Àven om vi inte vet exakt upplösning Ànnu, kan det troligen vara full HD. RedmiBook 14 kommer enligt uppgift levereras med Intel Core i3, Core i5 och Core i7-mobilprocessoralternativ, beroende pÄ varianter.

Den bÀrbara datorn har ocksÄ olika grafikegenskaper beroende pÄ vilket processoralternativ du anvÀnder. Basmodellen kommer att ha integrerad grafik medan de dyrare modellerna har NVIDIA GeForce MX250 GPU. NÀr det gÀller RAM och lagring kommer det att finnas en 4 GB RAM-version och en 8 GB RAM-version, med lagringsalternativ som Àr 256 GB och 512 GB. Anteckningsboken kommer i silverfÀrg och Àr överkomlig, föreslÄr den nya lÀckan.

Tidigare rapporter har redan antytt att RedmiBook 14 kommer att lanseras tillsammans med Redmi K20 och det finns spekulationer om att lanseringen skulle kunna Àga rum nÀsta vecka sjÀlv. Redmi K20 kommer ocksÄ officiellt till Indien men lanseringsdatumet har Ànnu inte förklarats för bÄde Kina och Indien. Redmi K20 Àr sannolikt en mycket aggressivt prissatt produkt och hittills rapporter tyder pÄ att den har en Snapdragon 855 SoC, trippelkameror och pop-up selfie-kamera. Rykten sÀger att företaget faktiskt har tvÄ flaggskepp men skillnaderna mellan dem Àr okÀnda. Hur som helst kommer mysteriet inte att stÄ lÀnge eftersom vi förvÀntar oss en lansering under de kommande tvÄ veckorna.