Rekommendation App Tril gör det personligt

Rekommendation App Tril gör det personligt

Det finns fÄ saker mer smÀrtsamma Àn att uthÀrda en fruktansvÀrd rekommendation. Och oavsett om din bÀsta vÀn tvingar en YouTube-video i halsen eller om din mamma har skickat en lista över de tio bÀsta filmerna för att hjÀlpa dig hitta en man, Ätminstone rekommenderades du av nÄgon du kÀnner. KÀndisar och kantiga skyltar informerar sÀllan om dina köpbeslut, och Tril tycker att det definitivt borde vara sÄ.

Denna unika rekommendationsapp, skapad av tvÄ argentinska företagare, lÄter dig följa personer du faktiskt litar pÄ baserat pÄ ett brett utbud av förbrukningsmaterial. Du kan hitta rekommendationer för böcker, filmer, musik, TV-program eller restauranger frÄn personer vars för- och efternamn du faktiskt har hört tidigare. Tril syftar till att odla en grupp av rekommendatorer och rekomenderande som Àr pÄlitliga och hjÀlpsamma.

tril2

”Vad sĂ€gs om min vĂ€n som har fantastisk musiksmak men hemsk filmsmak? MĂ„ste jag titta Gigli om jag vill lyssna pĂ„ The Black Keys? ” SjĂ€lvklart inte! Tril tillĂ„ter anvĂ€ndare att anpassa varje rekommendatörsprofil för att tillĂ„ta vissa medier samtidigt som man förhindrar andra. Och berĂ€ttade du inte bara för nĂ„gon hur din smak i alla saker Ă€r oövertrĂ€ffad? Tja med Tril, du kan ta din oklanderliga smak pĂ„ en rundtur pĂ„ dina vĂ€nners sidor genom att rekommendera allt frĂ„n Daredevil till Making A Murderer.

Tycker du att det hÀr Àr en dum idé? DÄ Àr du dum, för denna nödvÀndighet för pÄlitliga rekommendationer stöds av vetenskapen. En ny studie visade att 92 procent av konsumenterna litar pÄ en rekommendation frÄn nÄgon de kÀnner mer Àn en annons. Och de andra Ätta procenten sÄg sannolikt den super övertygande Geico-annonsen med gecko som kan prata. Den lilla killen vet sÀkert en sak eller tvÄ om prisvÀrd bilförsÀkring.

SkÀrmdump 2016-03-31 kl 12.48.22