Resultat f√∂r j√§mf√∂relse av blinda kameror: Honor’s View 20 sl√•r OnePlus 6T

Resultat för jämförelse av blinda kameror: Honor's View 20 slår OnePlus 6T

“Honor View 20 trampar i fyra av fem kategorier och √§r OnePlus 6T i j√§mf√∂relsetest f√∂r blinda kameror”

Honors ambitiösa flaggskepp, View 20, släpptes nyligen till försäljning och smarttelefonen markerar flera förstegångar för varumärket. Som det är nu är flaggskeppet det enda avancerade erbjudandet att leverera med 48-megapixel Sony IMX 586-skjutaren på baksidan. Lägg till det sin startprislapp på 37999 Rs, vilket är detsamma som OnePlus 6T, och du tittar på en kampkunglighet mellan de två enheterna. Eftersom OnePlus anspråk på berömmelse erbjuder avancerade funktioner i mellanklassen, bestämde vi oss för att ställa det mot Honors senaste i en jämförelse av blinda kameror. Omröstningen lämnades öppen för våra läsare att rösta på, i videon nedan. Om du inte har tittat på videon, gör det och kom sedan tillbaka för att kontrollera vilka bilder som gick bättre och vilken av de två VFM-smartphonesna som är en bättre pocket shooter enligt mer än 10 000 röster.

Långskott

Honor View 20 jämfört med OnePlus 6T blind kamerajämförelse - långskott

I detta tag bedöms bilderna ofta utifrån dynamiskt omfång, färgnoggrannhet och detaljnivån. Honor View 20 hade en enorm seger i denna kategori med totalt 91 procent tittare som röstade för sin fördel. Vinsten kan hänföras till sensorns iögonfallande färgåtergivning (vilket framgår av de exakta färgerna i poolen, himlen och verandan) och överflödet av detaljer (som representeras av bladen på träden) som fångats av 48-megapixel Sony IMX586-skjutspel. Sensorn får ytterligare hjälp av Honors AI-scendetektering, vilket optimerar inställningarna för att fånga bästa möjliga detaljer i scenen.

Långskott - Foto B

Närbild skott

Honor View 20 vs OnePlus 6T blind kamerajämförelse - närbild

Närbilden är vanligtvis akilleshälen för de flesta smartphones, eftersom sensorns lilla bländare kämpar för att fokusera och fånga rätt mängd detaljer när gropen är extremt nära motivet. Honor View 20 lyckades dock fånga en extremt tilltalande närbild av en röd blomma med kraftiga färger, väldefinierade kanter och en överraskande övertygande bokeheffekt också. Tänk på att åtskillnaden mellan motivet (blomman) och bakgrunden inte har skapats artificiellt med porträttläge. Genom att klicka på en mer smakfull bild med rikliga detaljer, höll Honor View 20 denna runda med 77 procent röster.

Närbild - Foto B

Porträtt skott

Honor View 20 jämfört med OnePlus 6T blind kamerajämförelse - porträttbild

√Ąnda sedan den f√∂rsta smarttelefonen med dubbla kameror sl√§ppte hyllorna har k√∂pare varit besatta av portr√§ttl√§ge, orsaken √§r att det till√•ter anv√§ndare att trycka motivet i ramen genom att suddiga ut bakgrunden. I den h√§r omg√•ngen tar den 20 megapixel assisterande skytten som √•tf√∂ljer den 16 megapixel prim√§ra kameran i OnePlus 6T kronan. Medan kantdetekteringen och suddighetseffektens noggrannhet var i niv√• med b√•da utmanarna, verkade OnePlus 6T-bilden (bilden nedan) mer tilltalande f√∂r √∂gonen p√• grund av l√§tt √∂verm√§ttade och livfulla f√§rger som m√•nga f√∂redrar. OnePlus 6T drar Honor View 20 i den h√§r omg√•ngen med 67 procent r√∂ster.

Porrtrait-skott - Foto B

Skott i svagt ljus

Honor View 20 jämfört med OnePlus 6T blindkamerajämförelse - skott i svagt ljus

Går vi efter de bilder vi tog med enheterna, föredrog vi bilderna från Honor View 20s sensor och det verkar som att konsensusen håller med oss. Honor View 20: s Sony-sensor använder Quad Bayer-matriser där varje 2 × 2 pixelarray har samma färgfilter. Följaktligen, under goda ljusförhållanden, kan Honor View 20 använda hela upplösningen på 48MP, men på natten när ljuset är knappt kombinerar smarttelefonen data från fyra angränsande pixlar för att producera mer detaljer. Ta en dekko vid Honor View 20-skottet i svagt ljus nedan, som vann omröstningen genom att säkra 85 procent av rösterna eftersom det gjorde att bländningen minimerades medan du fortfarande behöll de flesta detaljerna i ramen.

Skott i svagt ljus - Foto A

Selfie sköt

Honor View 20 vs OnePlus 6T blind kamerajämförelse - selfie shot

Om det finns en fotograferingstrend som har f√∂tt en hel kategori smartphones √§r det utan tvekan selfies. Som s√•dan var vi tvungna att ta de fr√§mre kamerorna i Honor View 20 s√•v√§l som OnePlus 6T i beaktande. √Ö ena sidan klickar OnePlus 6T v√§ldigt tilltalande och “l√§tt p√• √∂gonen” med sin 16 MP fr√§mre snapper. Honor View 20: s 25-megapixel front shooter lyckas dock ta bilder med en h√∂gre detaljniv√• och mer naturlig hudton, vilket fick den 68 procent av r√∂sterna till sin f√∂rdel.

Selfie-skott - Foto A

Med en seger i fyra av fem kategorier framstår Honor View 20 som den bästa kameratelefonen du kan köpa under 40000 Rs. Naturligtvis lägg till den kraftfulla specifikationer och innovativa funktioner som punch-hole display, och View 20 kommer över som en stark konkurrent i det prisvärda flaggskeppssegmentet.