Ryktet sammanfattning: Google Pixel 2 Event

Ryktet sammanfattning: Google Pixel 2 Event

Det hÀr Àr en stor vecka för Googles fans eftersom företaget vill lansera sina senaste smartphones. Förutom Pixel 2 och Pixel 2 XL förvÀntas Google ocksÄ tillkÀnnage en miniatyrversion av Google Home och en ersÀttning för Pixel C-surfplattan med en tvÄ-i-ett-dator.

SÄ vad Àr de största rykten och funktionerna i frÄga? Om rapporterna stÀmmer kommer bÄda Pixel 2-telefonerna att dike 3,5 mm- eller hörlursuttaget, slÀnga in de framÄtvÀnda högtalarna och anvÀnda USB-C för laddning. Kö massa hysteri. Egentligen hÀnde det redan nÀr nyheten först slog. Pixel 2 XL sÀgs ocksÄ ha reducerade ramar, medan de vanliga storlekarna kan behÄlla en liknande design som den ursprungliga telefonen.

Utgivningsdatum kommer att bekrÀftas under pressevenemanget den 4 oktober, men om förra Äret Àr nÄgon indikator för tidpunkten, kommer förbestÀllningar för telefonerna att öppnas samma dag. Om historien ocksÄ vill upprepa sig, kan Pixel 2 komma att börja levereras den 19 eller 20 oktober, men vi vet sÀkert den 4 oktober. Men VentureBeat rapporterar ocksÄ att Pixel 2 XL kanske inte slÀpps förrÀn i november 15, vilket kan driva förbestÀllningen till en senare tidpunkt.

Pixel 2 och Pixel 2 XL

Google designade, HTC och LG byggda. Detta kommer ocksĂ„ strax efter att Google förvĂ€rvat ett av HTCs team för 1,1 miljarder dollar. Även om de tvĂ„ telefonerna delar ett namn, kraften i Google Assistant och samma operativsystem, Ă€r specifikationerna sannolikt helt annorlunda.

För den LG-byggda Pixel 2 XL sÀgs den ha en minimal design med en krökt QHD-skÀrm (18: 9 bildförhÄllande), andra generationens fingeravtryckssensor pÄ baksidan, Qualcomm Snapdragon 835-processor, 3,520 mAh-batteri och anvÀnd USB -C. Om telefonen i sjÀlva verket dike hörlursuttaget beror det troligen pÄ vattentÀtning, vilket de ursprungliga telefonerna saknade. Hittills har det inte nÀmnts nÄgot specifikt om trÄdlös laddning. NÀr det gÀller lagringskapacitet kommer Pixel 2 XL sannolikt att finnas i tvÄ smaker, en 64 GB-version för $ 849 och en 128 GB-version för $ 949.

För den mindre Pixel 2 kommer den sannolikt ocksÄ att ha samma Snapdragon-processor, men har bara en full HD-skÀrm med vadderade ramar och har ett mindre batteri pÄ 2700 mAh. Det kommer ocksÄ att finnas i tvÄ lagringsstorlekar, 64 GB och 128 GB, med priser frÄn $ 649 till $ 749. Förutom ramar kommer Pixel 2 sannolikt att vara i svart, vitt och blÄtt.

Pixel 2 och Pixel 2 XL-bilder via Evan Blass

PixelBook

Google PixelBook

Hej hejdÄ Pixel C, hej PixelBook. Det Àr allt annat Àn bekrÀftat, men pÄ onsdag kan vi ocksÄ fÄ den officiella avslöjandet av PixelBook, Googles nÀsta internt designade Chromebook. Till skillnad frÄn tidigare versioner förvÀntas detta vara ett tvÄ-i-ett-system eller en dator-tabletthybrid som liknar Lenovos Yoga-linje. NÀr det gÀller vad som driver det, kan det ocksÄ vara Googles första riktiga test för att deras Chrome OS Àr vÀnligt med surfplattor och ocksÄ tar med en penna. I en nyligen uppdaterad uppdatering har Chrome OS förmÄgan att anvÀnda ett pennsystem.

Förra mÄnaden avslöjade Droid Life att det skulle finnas i tre lagringsstorlekar: 28 GB, 256 GB och 512 GB; och prissÀttning börjar pÄ 1 199 $. Precis som Apple kommer Google att hoppa in med sin egen speciella penna och kommer som sÄdan inte att inkludera den direkt i priset pÄ den nya PixelBook. IstÀllet kostar det cirka 100 dollar. JÀmfört med andra Chromebooks Àr detta ganska dyrt, men det antyder ocksÄ att det Àr nÄgot mer Àn bara en vanlig tvÄ-i-ett-dator.

Det Àr dÀr rykten börjar för Google Fuchsia, som potentiellt kan gifta sig med Android och Chrome OS tillsammans och i sin tur potentiellt ersÀtta Android som ett operativsystem. Detaljer kring anvÀndningsfallet för Fuchsia Àr i bÀsta fall fortfarande dimmiga, sÄ ta detta med ett berg salt.

Om rykten spelar ut skulle det ocksÄ innebÀra att Pixel C-surfplattan sannolikt kommer att se en anstÀndig försÀljning innan den inte lÀngre stöds officiellt.

Google Home Mini

Google Home Mini

Bild via Droid Life

I ett uppenbart drag gÄr Google Äterigen head-to-head med Amazon med en ny miniatyrversion av sin Home-högtalare. Precis som Amazon Echo Dot kommer den hÀr minihögtalaren att inkludera Google Assistant och troligen ljudutgÄngar av lÀgre kvalitet Àn den större versionen.

Det sÀgs att det kommer i grÄtt, svart och korall, och högtalaren kommer sannolikt att kosta $ 50.

LÀs fler recensioner om utrustning och prylar för hemmet och pÄ resan hos TechCo