SÄ hÀr delar du vad du tittar pÄ pÄ Netflix till din Instagram Story

SÄ hÀr delar du vad du tittar pÄ pÄ Netflix till din Instagram Story

Netflix lanserar en ny funktion idag som kommer att betyda att mycket mer innehÄll frÄn streamingvideogiganten kommer att dyka upp i dina Instagram Stories.

Via en uppdatering av iOS-versionen av sin app kan du nu dela det du tittar pÄ Netflix direkt till dina Instagram-berÀttelser, sÄ att dina anhÀngare fÄr veta vilken film eller TV-show du stör dig för tillfÀllet. Du kommer till och med att kunna göra det genom att dela anpassad konst frÄn Netflix, pÄ vilken du kan lÀgga klistermÀrken, omröstningar och allt annat ditt hjÀrta önskar.

Inget ord Ă€nnu pĂ„ en Android-utgĂ„va för detta, Ă€ven om det Ă€r pĂ„ vĂ€g. Om du anvĂ€nder iOS, sĂ„ hĂ€r gör du det och hur det ser ut. Tryck pĂ„ delningsikonen bredvid uppĂ„tknappen innan du klickar pĂ„ “spela upp” eller “Ă„teruppta” frĂ„n titelsidan i Netflix. DĂ€rifrĂ„n fĂ„r du ett urval av alternativ som ser ut sĂ„ hĂ€r:

Efter det Ă€r det bara att trycka pĂ„ “Instagram Stories”, sĂ„ kommer du över till Instagram-appen. En ny Instagram Story-skĂ€rm visas tillsammans med konstverk frĂ„n Netflix av TV-programmet eller filmen du försöker dela. I det hĂ€r fallet tittar jag Narcos, sĂ„ om det var det du försökte dela skulle du se den hĂ€r skĂ€rmen nĂ€sta:

Nu kan du lÀgga till allt annat du vill genom att anpassa det hÀr tillÀgget till din berÀttelse. Och det Àr allt som krÀvs. För extra bekvÀmlighet lÀnkar filmer och tv-program som delas pÄ detta sÀtt ocksÄ tillbaka till Netflix, vilket gör det till en lite potentiellt anvÀndbar tittarförstÀrkande muntlig marknadsföring för Netflix.

En företags talesman berĂ€ttade MĂ€ngd att strömmande jĂ€tten “alltid Ă€r pĂ„ jakt efter sĂ€tt att göra det lĂ€ttare för medlemmar att dela Netflix-titlarna som de Ă€r besatta av och hjĂ€lpa dem att upptĂ€cka nĂ„got nytt att titta pĂ„.” Det kommer naturligtvis att vara viktigare Ă€n nĂ„gonsin eftersom konkurrensen i detta utrymme bara fortsĂ€tter att vĂ€rmas upp, och det blir allt viktigare för Netflix att hĂ„lla prenumeranterna anslutna till plattformen via original och exklusiva som de inte kan fĂ„ nĂ„gon annanstans som rivaler. fortsĂ€tt att gĂ„ in i strömmande striden.

Om allt detta Netflix-innehÄll bör vi ocksÄ notera att företagets bibliotek kommer att fortsÀtta vÀxa i en explosiv takt i Är. Indiewire rapporterade för nÄgra dagar sedan att Netflix kan spendera sÄ mycket som 15 miljarder dollar pÄ innehÄll för 2019, vilket utan tvekan kommer att vara vÀlkomna nyheter för abonnenterna som kanske inte Àr exakt nöjda med nyheterna förra veckan om att Netflix genomför den största prishöjningen i sin historia. Alla tre av företagets strömningsnivÄer ökar med $ 2, Àven om Netflix fortsÀtter att lÀgga till massor av innehÄll till tjÀnsten kan fungera som en pÄminnelse till prenumeranterna om det vÀrde de fortsÀtter att fÄ.