SÄ hÀr kommer Samsung Galaxy S10 + Ceramic Black-utgÄvan att se ut

SÄ hÀr kommer Samsung Galaxy S10 + Ceramic Black-utgÄvan att se ut

“Denna finish kommer att erbjudas med den bĂ€sta Samsung Galaxy S10 + -varianten som sĂ€gs ha 12 GB RAM och 1 TB lagring”

LÀckor och rapporter kring Samsungs kommande flaggskepp verkar inte sluta nÀr som helst, Àven nÀr den officiella lanseringen nÀstan Àr över. Tidigare lÀckor har hÀvdat att en keramisk version av den förstklassiga Samsung Galaxy S10 + Àr pÄ vÀg och att den kommer att ha 12 GB RAM och 1 TB lagring ombord. Nu har Roland Quandt frÄn WinFuture.de publicerat bilder av Galaxy S10 + Ceramic Black-utgÄvan.

Bortsett frÄn den brunaktiga nyansen verkar det inte finnas mycket som skiljer de vanliga Prism Black och Ceramic Black-varianterna. KÀnslan i handen bör dock vara mycket annorlunda eftersom keramik vanligtvis anvÀnds i toppmodeller för de flesta elektronikprodukter, som Apple Watch. Naturligtvis skulle premiummaterialet innebÀra en hög prislapp, med uppskattningar som hÀnger norr om 1700 $ (cirka Rs 1,2 lakh).

SĂ„ hĂ€r ser “Ceramic Black” -varianten av Samsung # GalaxyS10 Plus ut jĂ€mfört med vanlig Prism Black. BĂ„da Ă€r officiella pressrender … mĂ€rkte inte ens skillnaden först. Keramik har lite metallisk / brunaktig nyans, som ocksĂ„ syns pĂ„ ramen. pic.twitter.com/GUtG9us3Dj

– Roland Quandt (@rquandt) 6 februari 2019

Huruvida Samsung planerar att marknadsföra denna limited edition-variant till alla marknader Àr fortfarande okÀnd, men den större frÄgan hÀr Àr att de kommer att hitta tagare med tanke pÄ dess höga priser. Samsung sÀgs ha anvÀnt en speciell process för att skapa detta keramiska material, vilket Àr mer rep- och droppbestÀndigt.

Det officiella Samsungs Unpacked Event Àr planerat till 20 februari. Och som jag nÀmnde tidigare vet vi ganska mycket allt om Galaxy S10-sortimentet och dess funktioner. Bortsett frÄn de vanliga och Plus-modellerna som standard kommer det att finnas en prisvÀrd Lite-variant av Galaxy S10, som heter Galaxy S10e. Dessa modeller kommer att följas av en separat 5G-aktiverad telefon.

Galaxy S10-serien drivs antingen av Qualcomm Snapdragon 855-processor eller den senaste Exynos 9820 SoC beroende pÄ region och kommer med olika RAM- och lagringskonfigurationer. PÄ kamerans framsida finns en trippelinsÀttning pÄ baksidan och en dubbel pÄ framsidan för Galaxy S10 + och en för vaniljmodellen.