Samsung A2 Core Android Go-smartphone fÄr Bluetooth-certifiering

Samsung A2 Core Android Go-smartphone fÄr Bluetooth-certifiering

“Flera varianter av Samsungs andra Android Go-smartphones har certifierats av Bluetooth SIG”

Efter att ha gÄtt med i klubben för Android Go-smarttelefontillverkare förra Äret med Galaxy J2 Core, Àr Samsung nu redo att introducera sin andra handenhet i detta segment. Innan avslöjandet har nÀsta generations Android Go-erbjudande frÄn varumÀrket, som pÄstÄs kallas Galaxy A2 Core, varit föremÄl för ett antal lÀckor och rapporter. Senast dök telefonen upp FCC och Wi-Fi. Nu har handenheten certifierats av Ànnu en tillsynsmyndighet.

Samsung A2 Core Bluetooth SIG

Samsung A2 Core-smarttelefonen har nu fÄtt certifiering frÄn Bluetooth SIG. Fyra varianter av telefonen med modellnumret SM-A260F, SM-A260F_DS, SM-A260G och SM-A260G_DS har certifierats av byrÄn. Förutom att bekrÀfta enhetens namn avslöjar certifieringen att handenheten har stöd för Bluetooth 4.2-anslutning.

Samsung-Galaxy-A2-Core

AnmÀrkningsvÀrt avslöjade Wi-Fi-certifiering av enheten nyligen att telefonen kommer att ha enbandig 2,4 GHz Wi-Fi-anslutning och starta Android 8.1 Oreo. TyvÀrr har Bluetooth SIG-listan pÄ telefonen inte avslöjat nÄgot annat om A2 Core, men det föreslÄr en överhÀngande lansering av handenheten.

Enligt de tidigare lÀckorna kommer Samsung A2 Core att ha en plastdesign med enorma ramar som gÄr runt alla sidor pÄ en 4,96-tums skÀrm. Telefonen sÀgs drivas av en Samsung Exynos 7870-processor, Ätföljd av 1 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme. Inga andra detaljer om handenheten finns för nÀrvarande.