Samsung blev tvungen att twitra om Galaxy Note 9 frÄn en iPhone

Den hÀr exploderande smarttelefonen Àr anledningen till att du inte anvÀnder skissartade inofficiella batterier

I en berÀttelse som vi har sett upprepa sig otaliga gÄnger skickades en nyligen publicerad tweet för en Samsung-smartphone pinsamt frÄn en iPhone. Nu brukar dessa typer av misstag vanligtvis intrÀffa nÀr Samsung betalar en iPhone-Àgd kÀndis en bÄt med pengar för att marknadsföra varumÀrket. I det hÀr exemplet kom dock tweeten frÄn ett officiellt Samsung Twitter-konto.

Ursprungligen upptÀcktes av Marques Brownlee under helgen, avfyrade det officiella Twitter-kontot för Samsung Mobile i Nigeria för ungefÀr en vecka sedan en tweet som lyfter fram Galaxy Note 9s Super AMOLED infinity-skÀrm med en medföljande video. Allt lÄter oskyldigt nog, men den som hanterade det sociala mediekontot i frÄga Àr uppenbarligen nÄgot av en iPhone-fan.

En skÀrmdump av tweeten kan ses nedan.

Är det hĂ€r en stor sak? Inte av fantasin. Det Ă€r Ă€ndĂ„ roligt att denna typ av misstag dyker upp Ă„r efter Ă„r.

NÀr det gÀller andra slitna marknadsföringsinsatser frÄn Samsung kanske du kommer ihÄg att den sydkoreanska teknikjÀtten för nÄgra Är sedan anlitade supermodellen Kate Upton för att frÀmja lanseringen av Galaxy Note 10. Allt gick enligt plan tills Upton fotograferades med sin personliga iPhone vid evenemanget.

Och för bara nÄgra veckor sedan fÄngades Samsungs varumÀrkesambassadör Ksenia Sobchak med en iPhone X under en tv-intervju. Följaktligen uppstod ett meddelande att Samsung var angelÀgen om att stÀmma Sobchak pÄ 1,6 miljoner dollar för att avstÄ frÄn sina avtalsförpliktelser, ett avtal som naturligtvis innehöll en bestÀmmelse om att inte anvÀnda en konkurrents produkt ute i det fria, Àn mindre pÄ TV.