Samsung Galaxy A10 gör presentationsdesign före lanseringen

Samsung Galaxy A10 gör presentationsdesign före lanseringen

“Samsung Galaxy A10 verkar prata med en Infinity V-skĂ€rm och en enda bakre kamerainstĂ€llning”

Under den senaste veckan eller sÄ har det blivit en uppsjö av smartphones som tillkÀnnagavs av sydkoreanska konglomeratet Samsung. Chaebol uppdaterade inte bara sin flaggskeppsserie med Galaxy S10-sortimentet utan ocksÄ dess mellanserie med Galaxy A30 och Galaxy A50-smartphones. Nu verkar det som om Samsung förbereder sig för att lÀgga till en annan smartphone till sin mellanklass Galaxy A-serie som pÄstÄs kallas Galaxy A10.

Samsung-Galaxy-A10

Ett par bilder av handenheten har skjutits upp pÄ internet (via SlashLeaks) för att avslöja telefonens höjdpunkter. Till att börja med förvÀntas Galaxy A10 komma med en Infinity V-skÀrm som liknar sina syskon Galaxy A30 och Galaxy A50 smartphones. SkÀrmen har en utskÀrning pÄ toppen för att rymma den frÀmre kameran för selfie och videosamtal. Telefonens bakpanel Àr ganska snygg förutom den enda bakre kamerainstÀllningen i det övre högra hörnet och en högtalare lÀngst ner.

galax A10

Det verkar inte finnas nÄgon fingeravtryckssensor pÄ bakpanelen, och vi tvivlar pÄ att den kommer att ingÄ under skÀrmen. Bilderna hade enheten med sitt skyddande fodral som avslöjar ett 3,5 mm hörlursuttag i nedre kanten tillsammans med mikro-USB-port. Ytterligare utskÀrningar i fodralet kan vara för mikrofonerna.

NÀr vi pratar om specifikationerna förvÀntas Galaxy A10 drivas av Exynos 7884-processor ihop med 3 GB RAM och 32 GB intern lagring. Den levereras med en 6,2-tums HD + -skÀrm och ett massivt 4000 mAh batteri. PÄ mjukvarusidan av saker kommer telefonen sannolikt att starta Android 9 Pie ur lÄdan. Det Àr allt vi vet hittills!

Samsung har Ànnu inte avslöjat om och nÀr den ska starta Galaxy A10; Vi förvÀntar oss dock att den kommer att lanseras nÀsta mÄnad.