Samsung Galaxy A10 med Exynos 7885, 2 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

Samsung Galaxy A10 med Exynos 7885, 2 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

“Samsung Galaxy A10 förvĂ€ntas vara en budgetsmartphone, men kan fĂ„ premiumfunktioner som en fingeravtrycksscanner pĂ„ skĂ€rmen”

En ny Geekbench-post har pÄstÄtt avslöjat detaljer om den kommande Samsung Galaxy A10-smarttelefonen. Galaxy A10 förvÀntas vara en budgetsmartphone frÄn Samsung, med senaste rapporter som tyder pÄ att den kan lanseras snart, tillsammans med den ryktade Galaxy A60. Geekbench-posten kastar ljus över hur ingÄngsnivÄn kan utformas och visar att den kan drivas av Exynos 7885 SoC, bakom en mÄttlig 2 GB RAM och Android 9.0 Pie ombord.

Medan specifikationerna inte Àr nÄgot att skriva hem om, och till och med kan tyckas direkt övervÀldigande, kan Samsung ta ett intressant tillvÀgagÄngssÀtt med sina kommande budget smartphones. Nya rapporter har föreslagit att Àven om de kommande budgettelefonerna frÄn Samsung kan ha till synes vanliga specifikationer, skulle den koreanska elektronikjÀtten titta pÄ att utrusta dem med de senaste smarttelefonteknologierna i ett försök att locka köpare till sig sjÀlv.

Samsung Galaxy A10 riktmÀrke - i text

Exempelvis ryktas sÄdana som Galaxy A10 och Galaxy A60 om att ha element som fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen och en instÀllning med flera kameror pÄ baksidan, och det Àr nÀstan sÀkert att Àven inkludera en bredbildsskÀrm. Detta kan leda till att mÄnga köpare vÀljer dessa smartphones, i ett försök att uppleva flaggskeppsfunktioner till budgetprissÀttning. Exynos 7885 SoC Àr ocksÄ ett tillförlitligt val av Samsung och formas lÄngsamt upp som företagets go-to-processor för enheter för ingÄngssegment.

En gĂ„ng lanserad kommer Galaxy A10 att sitta lĂ€ngst ner i portföljen. Hittills förvĂ€ntas Samsung lansera sex nya smartphones i A-serien, allt frĂ„n Galaxy A10 till Galaxy A60. De första fyra enheterna i den hĂ€r sortimentet – inklusive Galaxy A20, Galaxy A30 och Galaxy A40 – förvĂ€ntas alla ha Exynos 7885 SoC, med mid-ranger Galaxy A30 förvĂ€ntas rymma 4 GB RAM. Galaxy A50 och Galaxy A60 förvĂ€ntas emellertid rymma den mer kraftfulla Exynos 9610 SoC, vilket Ă€r mer premiumenheter.