Samsung Galaxy A10 och Galaxy A20 fÄr Wi-Fi-certifiering; lanseringen verkar överhÀngande

 Samsung Galaxy A10 och Galaxy A20 fÄr Wi-Fi-certifiering;  lanseringen verkar överhÀngande

“Samsung Galaxy A10 förvĂ€ntas vara ett budgeterbjudande, medan Galaxy A20 sĂ€gs vara en mellantelefon”

Samsung Àr redo att lansera en handfull nya Galaxy A-seriens smartphones under de kommande veckorna. NÄgra av dessa smartphones Àr tippade för att kallas Galaxy A10, Galaxy A20 och Galaxy A30, som förvÀntas lanseras före slutet av detta kvartal. Kompletta specifikationer för nÄgra av de kommande telefonerna i Galaxy A-serien lÀckte ut tidigare idag. Nu har Galaxy A10 och Galaxy A20 certifierats av Wi-Fi Alliance, vilket föreslÄr mot deras överhÀngande lansering.

Samsung Galaxy A10 och A20 Wi-Fi Alliance

Samsung Galaxy A10 och Galaxy A20 har dykt upp pÄ Wi-Fi Alliansens webbplats under modellnumren SM-A105F / DS respektive SM-A205F. Certifieringen avslöjar att bÄda dessa smartphones kommer att starta Android Pie ur lÄdan. BÄda handenheterna stöder ocksÄ 2.4GHz Wi-Fi-anslutning med ett band.

Enligt de tidigare lÀckorna kommer Samsung Galaxy A10 att vara en budgetluren med en 6,2-tums HD + -skÀrm med Infinity-V-hacket. Telefonen drivs av en 1,6 GHz-oktakÀrnig Exynos 7884-processor och kommer med 3 GB RAM och 32 GB lagringsutrymme. För avbildning kommer handenheten att erbjuda en 13MP bakre kamera och en 5MP front shooter. Ett nötigt 4000 mAh batteri med 5 W laddning hÄller smarttelefonen igÄng.

NÀr det gÀller Samsung Galaxy A20 finns det inga ord angÄende specifikationerna för smarttelefonen just nu. Vi vet dock att det kommer att finnas en Android Go-variant av handenheten med modellnummer SM-A260F, som kommer med en Exynos 7870 SoC och Android 8.1 Oreo.