Samsung Galaxy A20 med 6,4-tums skÀrm och 4000 mAh batteri lanserades i Indien

Samsung Galaxy A10e med Exynos 7884 SoC och 2 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

“Galaxy A20 Ă€r Samsungs senaste smarttelefon och har en 6,4-tums HD + -skĂ€rm, Exynos 7884 SoC och Android 9.0 Pie OS”

Efter att ha meddelat i Ryssland förra mÄnaden har Samsung officiellt lanserat Galaxy A20 i Indien, vilket gör den till den fjÀrde A-handenheten i landet. Galaxy A20 Àr ocksÄ ett budgeterbjudande som har en 6,4-tums Super AMOLED-ram utan skÀrm, dubbla bakre kameror och ett stort batteri. Den drivs av den octa-core Exynos 7884-processorn och körs pÄ ett anvÀndargrÀnssnitt baserat pÄ Android 9.0 Pie ur lÄdan.

Samsung Galaxy A20

Samsung Galaxy A20-pris i Indien

Samsung Galaxy A20-priset i Indien Àr 12 490 Rs och handenheten kommer att sÀljas i landet frÄn och med den 8 april. Den kommer att finnas tillgÀnglig via Samsung e-Store, Samsung Opera House, ledande e-handelsportaler och butiker över hela landet. Telefonen finns i röda, blÄ och svarta fÀrger.

Samsung Galaxy A20 specifikationer

Samsung Galaxy A20 har en 6,4-tums HD + SUPER AMOLED Infinity V-skÀrm med 720 x 1 560 pixlar upplösning. Liksom de andra A-telefonerna i segmentet har smarttelefonen ocksÄ en polykarbonatbyggnad och har en vattendroppskÀrning ovanför skÀrmen för att rymma selfieskytten. Den drivs av Samsungs interna Exynos 7884 SoC klockad pÄ 1,8 GHz oktakÀrnprocessor; detta Àr samma chipset som anvÀnds pÄ Galaxy A10. Handenheten har 3 GB RAM och 32 GB lagring som kan utökas ytterligare upp till 512 GB via ett microSD-kort. Det körs pÄ ett anvÀndargrÀnssnitt baserat pÄ Android 9.0 Pie ur lÄdan.

Samsung Galaxy A20-funktion

NÀr det gÀller kamerorna har telefonen dubbla bakre kameror som bestÄr av en 13MP (f / 1.9) primÀr och en 5MP (f / 2.2) sekundÀr shooter. Det finns en framÄtvÀnd skjutspelare pÄ 8 MP för selfies. Att driva telefonen Àr ett 4000 mAh batteri med 15W snabbladdning. Anslutningsalternativ inkluderar Wi-Fi, Bluetooth, GPS, USB Type-C-port. För biometrisk baserad sÀkerhet finns det en fingeravtryckssensor pÄ baksidan.

“Galaxy A20 gör det möjligt för konsumenter att göra mer med sin lysande kamera med ultrabrett objektiv och Samsungs egen AMOLED-teknik som ger skĂ€rmen liv. Galaxy A20 hjĂ€lper Gen Z-konsumenter att fĂ„nga fantastiska bilder och videoklipp och lĂ„ta dem bugna pĂ„ sitt favoritinnehĂ„ll. Dessutom sĂ€kerstĂ€ller det massiva batteriet med snabb laddningskapacitet och USB Type C-anslutning att konsumenterna enkelt kan strömma hela dagen och natten pĂ„ Galaxy A20, ” sa Aditya Babbar, chef för mobilföretag, Samsung Indien.