Samsung Galaxy A20 med Android Go upptÀckt pÄ Geekbench

Samsung Galaxy A20 med Android Go upptÀckt pÄ Geekbench

“Samsung kommer enligt uppgift att slĂ€ppa flera nya budget smartphones under A-serien och Galaxy A20 Ă€r en av dem”

Det hÀr Àr inte första gÄngen vi ser Samsung Galaxy A20 listas pÄ Geekbench. Telefonen dök upp pÄ benchmarking-webbplatsen förra mÄnaden och avslöjade nÄgra av dess specifikationer. Noteringen visade ocksÄ att telefonen körde det senaste operativsystemet Android 9.0 Pie. Intressant nog har telefonen dykt upp pÄ Geekbench igen, men den hÀr gÄngen kan den ses som kör Android Go.

Samsung-telefonen har modellnummer SM-A260F, vilket innebÀr att det kan vara Galaxy A20. Vi Àr dock inte sÀkra pÄ det, men det Àr troligtvis en separat variant av telefonen som kör Android Go. HÄrdvaruspecifikationerna i listan skiljer sig ocksÄ frÄn de tidigare specifikationerna pÄ Geekbench. Denna variant av telefonen levereras med 1 GB RAM och drivs av Exynos 7870-chipset. Som tidigare hade 3 GB RAM och Exynos 7885-processorn. Detta indikerar att A20 kan förvÀntas vara det mest prisvÀrda erbjudandet i den nya A-serien.

SkÀrmdump 13-02-2019 kl 12.34.45

Det Àr allt som benchmarking-webbplatsen avslöjar om den Android Go-baserade varianten av Samsung Galaxy A20. Om du inte Àr medveten, Àr Android Go den avsmalnade versionen av Android Oreo gjord för budgetsmartphones med grundlÀggande hÄrdvara. Ja, den hÀr varianten kommer att köra Android 8.1 Oreo, vilket strider mot tidigare Geekbench-lista som nÀmnde att A20 levereras med Android 9.0 Pie.

Enligt rapporterna planerar Samsung att lansera minst fem nya telefoner i A-serien enligt rapporter. Galaxy A30, A50, A70 och A90 har alla sett pÄ benchmarking-webbplatser ganska ofta. Eftersom Galaxy A20 Àr den mest grundlÀggande av partiet, Àr det ocksÄ möjligt att den hÀr telefonen kanske inte fÄr en fingeravtryckslÀsare. Vi kan ocksÄ förvÀnta oss att den Android Go-baserade varianten av A20 Àr billigare Àn standardmodellen och endast sÀljs i vissa regioner. TyvÀrr har vi ingen aning om nÀr Samsung planerar att anvÀnda nya A-smartphones.