Samsung Galaxy A20 vs Galaxy M20: pris i Indien, specifikationer jÀmfört

Samsung Galaxy A20 vs Galaxy M20: pris i Indien, specifikationer jÀmfört

“Galaxy A20 Ă€r den senaste Samsung-smarttelefonen i A-serien som lanseras i Indien”

Samsung har lanserat ytterligare en smartphone i A-serien i Indien. Den nya Galaxy A20 Àr den senaste i A-serien som ger bra funktioner till ett överkomligt pris. A-serien och smartphones i M-serien kommer att tÀvla med budgettofferten frÄn Xiaomi, OPPO, Vivo och andra kinesiska företag. Den nya Galaxy A20 Àr prisvÀrd och delar nÄgra funktioner och designkoder med Galaxy M20 (recension). I det hÀr inlÀgget kommer vi att titta pÄ skillnaderna mellan de tvÄ telefonerna för att ta reda pÄ vilket som Àr ett bÀttre köp.

Samsung Galaxy A20Samsung Galaxy A20

Samsung Galaxy A20 vs Galaxy M20-pris i Indien

BÄda dessa Samsung-telefoner Àr budgeterbjudanden och kommer med en rimlig prislapp. Galaxy A20-priset i Indien, faststÀllt till 12.490 Rs, Àr högre Àn Galaxy M20. Handenheten kommer i en enda konfiguration, med 3 GB RAM och 32 GB internt lagringsutrymme. Telefonen kommer att finnas tillgÀnglig i svart, blÄ och röd fÀrg och kommer att sÀljas den 8 april. Det kommer att finnas att köpa hos de flesta ÄterförsÀljare online och offline.

Samtidigt finns Galaxy M20 i tvĂ„ varianter. Basversionen levereras med 3 GB RAM och 32 GB internt minne. Denna variant Ă€r prissatt till 10990 Rs. Den högre varianten, som kommer med 4 GB RAM och 64 GB lagring, kommer att kosta dig 12 990 Rs. Den finns i tvĂ„ fĂ€rgalternativ – Charcoal Black och Ocean Blue. Om man tittar pĂ„ priserna ser Galaxy M20 ut som en bĂ€ttre affĂ€r eftersom du fĂ„r en telefon med mer RAM och lagring. LĂ„t oss Ă€ndĂ„ titta pĂ„ skillnaderna i specifikationer.

Samsung Galaxy A20 vs Galaxy M20 specifikationer

Galaxy A20, som tidigare nÀmnts, Àr endast tillgÀnglig i en enda version. Designen Àr mycket lik den pÄ Galaxy M20. Baksidan ser bÄda enheterna identiska ut med varandra, med den enda skillnaden Àr det röda fÀrgalternativet. Samsung har anvÀnt plast pÄ bÄda telefonerna och designen Àr ganska trÄkig. PÄ framsidan ser dock telefonerna ganska moderna ut tack vare liten U-formad skÄra pÄ toppen.

Galaxy M20Galaxy M20

PÄ framsidan kommer Galaxy A20 med en 6,4-tums Super AMOLED Infinity V-skÀrm med HD + upplösning. JÀmfört med detta erbjuder Galaxy M20 en högre upplösning i full HD + -panel med en fastighetsskÀrm pÄ 6,3 tum. Denna panel Àr dock av TFT-typ, sÄ den kanske inte Àr lika bra som AMOLED-skÀrmen.

Kommer till internt, bÄda telefonerna drivs av Samsung-tillverkade Exynos-chipsets. Galaxy A20 har Exynos 7884-processor, medan Galaxy M20 har en nÄgot nyare Exynos 7904-processor. BÄda Àr anstÀndiga mellanstora chipsets, men förvÀnta dig inte att de övertrÀffar Snapdragon-motsvarigheter. Som nÀmnts i början kommer den förra med endast 3 GB RAM och 32 GB lagring, medan den senare kan fÄs med upp till 4 GB RAM och 64 GB lagring. BÄda enheterna har en microSD-kortplats för lagringsutvidgning.

Galaxy A20 har ett 4000 mAh batteri med stöd för 15W snabb laddning, men Galaxy M20 Ă€r en klar vinnare hĂ€r. Den levereras med en kraftigare 5,000 mAh-cell som ocksĂ„ stöder snabb laddning via en USB Type-C-port. Även Galaxy A20 fĂ„r en USB Type-C-port. BĂ„da telefonerna har en oval fingeravtryckslĂ€sare monterad pĂ„ baksidan och fĂ„r ocksĂ„ 3,5 mm hörlursuttag. Galaxy A20 har det nyare One UI och kör Android 9.0 Pie ur lĂ„dan. TvĂ€rtom kör Galaxy M20 pĂ„ Android 8.1 Oreo med Experience UI.

Galaxy M20Galaxy M20

NÀr det gÀller kameror har bÄda telefonerna en vertikal dubbelkamerainstallation pÄ baksidan med liknande sensorer. BÄda fÄr en primÀr 13-megapixelsensor med en sekundÀr 5-megapixels djupavkÀnningsenhet. För selfies finns en 8-megapixel fast fokuskamera tillgÀnglig pÄ bÄda enheterna.

Sammanfattningsvis verkar Galaxy M20 vara ett bÀttre alternativ eftersom det har ett större batteri, högre upplösning och mer RAM och lagring.