Samsung Galaxy A20e certifieras av Wi-Fi Alliance och Bluetooth SIG

Samsung Galaxy A10e med Exynos 7884 SoC och 2 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

“Samsung Galaxy A20e kan vara en mindre kraftfull version av den nyligen lanserade Galaxy A20-smarttelefonen”

Det har inte varit mĂ„nga lĂ€ckor eller rykten pĂ„ Galaxy A20e, men enheten har dykt upp flera certifieringswebbplatser. Nu har Samsung-telefonen certifierats av Wi-Fi Alliance och Bluetooth SIG. Dessa certifieringar bekrĂ€ftar ‘e’ moniker för telefonen, men vi vet fortfarande inte mycket nĂ€r det gĂ€ller specifikationerna för den hĂ€r enheten. Telefonen hade ocksĂ„ dykt upp pĂ„ Samsungs UK-webbplats mycket kort innan den togs ner.

Enligt Bluetooth SIG-certifieringen kommer telefonen med Bluetooth 5.0 Low Energy. Wi-Fi Alliance-listan anger att telefonen kommer att köras med den senaste Android 9.0 Pie-programvaran. Det Àr i stort sett alla detaljer vi har pÄ den hÀr smarttelefonen just nu, förutom det faktum att den kan drivas av Exynos 7884-chipset och bÀra 3 GB RAM. Dessa specifikationer avslöjades via en Geekbench-lista förra mÄnaden

Det finns dock chanser att telefonen kommer att likna den nyligen meddelade Galaxy A20, som ocksÄ drivs av Exynos 7884 SoC. Standard A20 har en 6,4-tums Super AMOLED-skÀrm med en V-formad skÄra och HD + -upplösning. Det Àr den senaste budgetsmartphonen frÄn Samsung och lanserades nyligen i Ryssland. Telefonen fÄr en dubbla bakre kamerainstÀllning med en 13 megapixel huvudkamera och en 5 megapixel djupsensor. En 8-megapixelsensor Àr tillgÀnglig för selfies och telefonen stöds av ett stort 4000 mAh batteri.

Vi kan dÀrför förvÀnta oss att Galaxy A20e har liknande specifikationer men med nÄgra nedgraderingar. Telefonen kan ha en enda bakre kamera istÀllet för tvÄ och kanske ett batteri med mindre kapacitet. Samsung kan ocksÄ inkludera en mindre skÀrm och bli av med fingeravtryckslÀsaren för att sÀnka kostnaderna. Galaxy A20e kan vara en lÄgbudgetenhet och bör meddelas tillsammans med Galaxy A90. Den sydkoreanska jÀtten har planerat ett nytt evenemang den 10 april, dÀr vi förvÀntar oss att den tillkÀnnager Galaxy A90 med popup-kamera och Galaxy A60.