Samsung Galaxy A30-uppdatering ger videoinspelning i slow motion, sÀkerhetsuppdatering i juni och mer

Samsung Galaxy A30-uppdatering ger videoinspelning i slow motion, sÀkerhetsuppdatering i juni och mer

”Uppdateringen av Samsung Galaxy A30 ger Ă€ntligen möjligheten att spela in slow motion-videor, juni-sĂ€kerhetsuppdatering och stabilitetsförbĂ€ttringar.“

Samsungs mellanklass Galaxy A30 (recension) -smartphone fĂ„r nu en ny firmwareuppdatering som ger programvarans versionsnummer till ‘A305FDDU2ASE5’. 459 MB-uppdateringen inkluderar Googles 1 juni sĂ€kerhetsuppdatering, förbĂ€ttrad kompatibilitet med tredjepartsappar som Telegram och mer. Uppdateringen lĂ€gger Ă€ntligen till slowmotion-videoinspelningsförmĂ„ga som inte var tillgĂ€nglig före den senaste uppdateringen och mindre kameraförbĂ€ttringar ocksĂ„.

Samsung Galaxy A30-uppdateringBildkrediter: Tizen HjÀlp

Dessutom innehÄller Samsung Galaxy A30-uppdateringen ocksÄ stabilitetsförbÀttringar och buggfixar till OneUI. Det rullar för nÀrvarande ut i tre lÀnder, nÀmligen Indien, Thailand och Malaysia, men det ska inte dröja lÀnge innan det ocksÄ nÄr andra marknader. Den tidigare Galaxy A30-uppdateringen förbÀttrade GPS-prestanda, nÀrhetssensorer, dess ljudkvalitet och systemstabilitetsförbÀttringar.

För att komma ihÄg drivs Samsung Galaxy A30 av en octa-core Exynos 7904-processor ihop med 4 GB RAM och 64 GB ombordlagring. Det interna lagringsutrymmet kan expanderas med anvÀndaren upp till 512 GB via microSD-kort. Den levereras med en 6,4-tums full HD + Infinity U Super AMOLED-skÀrm med 1080 x 2340 pixlar upplösning. Handenheten startar Android 9.0 Pie med Samsungs One UI pÄ toppen. NÀr det gÀller optik Àr den utrustad med dubbla kameror med 16-megapixel (f / 1.9) primÀr sensor och 5-megapixel ultravidvinkelobjektiv med LED-blixt pÄ baksidan. Den frÀmre kameran fÄr en 16 megapixel selfie-shooter med en f / 2.0 blÀndarlins för selfies och videochattar. Telefonen har en bakmonterad fingeravtryckssensor för sÀkerhet.

[Previous Story]Ny Nokia-telefon retad med vattendroppskÀrning och Face Unlock före 6 juni-evenemanget

[Next Story]OPPO A5s recension