Samsung Galaxy A50 har enligt uppgift Infinity-U-skärm, saknar 3,5 mm-uttaget

galaxy-a50-render-leak_1200x630

“Fr√•n och med Galaxy A-serien kanske vi b√∂rjar se fler Samsung-telefoner utan 3,5 mm-uttaget”

Samsungs smarttelefonportfölj bevittnar en renässans av olika slag, med företaget som planerar att dubbla ner det prisvärda segmentet med den nya budgeten Galaxy M-serien och den förnyade Galaxy A 2019-serien som förväntas debutera snart de närmaste veckorna. Nu var det en massiv läcka förra veckan som avslöjade hela specifikationerna för Galaxy A50, Galaxy A30 och Galaxy A10, men en ny rapport belyser uppbyggnaden och designen av mellanklassanordningen. Dessa bilder har påstås ha extraherats från en användarmanual, så de borde vara ganska korrekta och tillförlitliga.

galaxy-a50-render-leak_1200x630

Som rapporterats av Droid Shout, en viktig aspekt av Galaxy A50 √§r Infinity-U-sk√•ran p√• framsidan. Vi har sett ett Infinity-V-hack p√• Galaxy M10 och Galaxy M20 nyligen, men det h√§r kan vara Samsungs f√∂rsta hack med U-form. √Ąven om detta minskar de √∂vre ramarna √§r bottenramarna vanligtvis inte lika tunna. En annan stor avsl√∂jande √§r fr√•nvaron av ett 3,5 mm h√∂rlursuttag som kommer att ers√§ttas av en USB Type-C-port som fungerar dubbelt som laddningsport. Medan Galaxy A8s var den f√∂rsta Samsung-telefonen som sl√§ppte ljuduttaget, verkar det som om Galaxy A50 kommer att bli den f√∂rsta modellen p√• den internationella marknaden.

Vidare fortsätter den senare med en fingeravtrycksläsare på skärmen, sannolikt av optisk typ. Rapporten säger också att handenheten kommer att ha trippelkameror vilket inte är en överraskning eftersom även Galaxy M30 får det.

galax a50

Samsung har tidigare bekräftat att minst en Galaxy A-telefon kommer att vara officiell i mars Рdet kan bara bli A50 eftersom supportsidan för smarttelefonen har gått live i Indien. Support-sidan avslöjar inte mycket och nämner bara modellnummer SM-A505F / DS, där DS står för Dual SIM.

När det gäller specifikationer, kommer Galaxy A50 att rocka en 6,4-tums Super AMOLED-skärm, en Exynos 9610 (10nm) CPU, 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. När det gäller kamera, rapporterar tip en 25MP primär sensor, 8MP ultravid sensor och en 5MP djupssensor på baksidan medan en 25MP selfie shooter förväntas prata den U-formade skåran på enheten. Batteriet sägs vara 4000 mAh kapacitet cell med 15W snabb laddning.

Källa 1, 2