Samsung Galaxy A60 fÄr Bluetooth-certifiering före lanseringen

Galaxy A90 notchless display bekrÀftad av Samsung

“Galaxy A60 förvĂ€ntas vara ett mellanklassutbud med en 6,7-tums SUPER AMOLED-skĂ€rm och tredubbla bakre kameror”

Samsungs Galaxy A60 har varit i nyheterna ganska lÀnge nu. Med kontinuerliga rapporter, som gör lÀckor som omger telefonen pÄ webben, kan man förvÀnta sig att telefonen snart blir officiell. Nu före avtÀckningen har enheten fÄtt Bluetooth-certifiering och avslöjar att telefonen kommer att packa Bluetooth 5.0-stöd och bÀra modellnummer SM-A6060.

Enheten har fÄtt certifieringen med programvaruversionen A6060.001, men Android-versionen Àr för nÀrvarande inte klar. Men genom att gÄ med företagets lanseringar pÄ senare tid kommer det troligtvis att köras pÄ Android 9.0 Pie. Som sagt avslöjar certifieringen ocksÄ att Galaxy A60 erbjuder Bluetooth 5.0-anslutningsmöjligheter, i linje med förvÀntningarna. TyvÀrr har Bluetooth-certifieringen inte avslöjat nÄgot annat angÄende luren.

Samsung Galaxy A60 Bluetooth-certifiering

Nyligen avslöjade Samsung Galaxy A60: s render en ganska generisk mellanklassdesign med en stor skÀrm, en vattendropp och en smal haka i botten. Enheten sÀgs packa en tredubbel kamerainstÀllning bak och en fingeravtryckssensor under displayen. Telefonen kan erbjuda en stor 6,7-tums SUPER AMOLED full HD + -skÀrm och en Qualcomm Snapdragon 675-processor. Ryktet Àr ryktet att erbjudas i tvÄ konfigurationer med antingen 6 GB eller 8 GB RAM och 128 GB lagring.

Samsung-Galaxy-A50-första-intryck-91mobiles-22_thumb.jpgSamsung Galaxy A50

NÀr det gÀller kameravdelningen förvÀntas Galaxy A60 packa i en 32MP frÀmre kamera som sannolikt kommer att vara den interna Bright ISOCELL GD1-sensorn. PÄ baksidan, som sagt, kommer enheten att ha en tredubbel kamerainstÀllning som liknar Galaxy A50. Den primÀra skytten har dock uppgraderats frÄn 25-megapixelsensorn till en 32-megapixel-enhet. Slutligen förvÀntas ett 4500 mAh massivt batteri vara ombord. Det finns ingen bekrÀftelse pÄ prissÀttningen, men telefonen förvÀntas ligga mellan Galaxy A50 och A70.