Samsung Galaxy A60, Galaxy A70-specifikationer och bilder avslöjade via TENAA-listor

Samsung Galaxy A60, Galaxy A70-specifikationer och bilder avslöjade via TENAA-listor

‚ÄúSamsung Galaxy A60 har en h√•lsdesign medan Galaxt A70 har en Infinity U-panel med en U-formad sk√•ra, visar bilderna‚ÄĚ

Samsungs Galaxy A60 och Galaxy A70 har dykt upp på Kinas certifieringsportal TENAA idag före deras möjliga avtäckning den 10 april. Samsung har redan tillkännagett fem Galaxy A-serietelefoner fram till denna punkt under 2019 och det är fortfarande inte gjort. Galaxy A60 och Galaxy A70 förväntas vara en del av nästa våg, bortsett från Galaxy A90. Tack och lov informerar TENAA-listan oss om vad vi kan förvänta oss av de två avancerade mellanklassarna nästa månad.

galax-a60-tenaaSamsung Galaxy A60

Från och med Galaxy A60 är den mindre av de två och kommer sannolikt också att prissättas lägre. Den har en skärm på 6,3 tum i storlek, troligtvis med full HD + -upplösning och stanshålsdesign. Detta strider mot tidigare rapporter som säger att Galaxy A60 har en 6,7-tumsskärm eftersom TENAA-listor är den mest autentiska källan för specifikationer efter officiella bekräftelser.

Galaxy A70 har också en 6,7-tumsskärm enligt TENAA-dokument, så det är möjligt att den tidigare rapporterade Galaxy A60 faktiskt är Galaxy A70. Vidare har Galaxy A60 ett 3,410 mAh batteri och mäter 155,2 x 73,9 x 7,9 mm när det gäller dimensioner. Den har också en bakre fingeravtrycksläsare tillsammans med trippelkamerainställningen, vars konfiguration är okänd.

galax-a70-tenaaSamsung Galaxy A70

Galaxy A70 har ett enormt 4400 mAh batteri för att driva sin 6,7-tums skärm och har en Infinity U-design. På grund av bristen på en fingeravtryckssensor på bakpanelen kan vi förvänta oss att smarttelefonen har en fingeravtrycksläsare på skärmen. Den bakre kamerainställningen är också inriktad vertikalt med en LED-blixt under den.

Nu kommer andra viktiga detaljer som kameran, RAM och lagringsinformation snart att fyllas i listan men är inte tillgänglig just nu. Samsung arbetar också på en Galaxy A90 som sannolikt kommer att vara den första helt hackfria skärmen från Samsung. Som nämnts ovan förväntas deras lansering den 10 april.