Samsung Galaxy A60 påstådda video avslöjar 6,7-tums skärm med hålslagning

Galaxy A90 notchless display bekräftad av Samsung

“Samsung Galaxy A60 f√∂rv√§ntas levereras med en 6,7-tums SUPER AMOLED-sk√§rm, tredubbla bakre kameror och en fingeravtryckssensor p√• sk√§rmen”

Samsungs Galaxy A60 har varit i nyheterna ganska länge nu och nyligen fått Bluetooth-certifiering, vilket indikerar att den är nära förestående. Nu före lanseringen, som upptäckt av SlashLeaks, en påstådd video av Galaxy A60 har dykt upp på internet. I videon verkar det som om enheten testas i sista minuten. I motsats till tidigare rapporter som föreslog en Infinity U-skärm med ett vattendroppskärm, visar den senaste påstådda videon från Galaxy A60 en hålkamera som S10-serien, vilket skapar viss förvirring.

Enligt en nyligen gjord läcka sägs att handenheten packar trippel-bakre kameror och rymmer en fingeravtryckssensor på skärmen, som Galaxy A50. Bluetooth-certifieringen avslöjade att telefonen kommer att ha Bluetooth 5.0-anslutning. När det gäller de andra specifikationerna förväntas Galaxy A60 ha en relativt stor 6,7-tums SUPER AMOLED full HD + -skärm, driven av Qualcomm Snapdragon 675-processor. Det kommer i två varianter: 6 GB eller 8 GB RAM med 128 GB lagring. Telefonen körs på ett användargränssnitt baserat på Android Pie.

När det gäller optik sa Galaxy A60 att packa en trippel bakre kamera med en 32-megapixel primär shooter, en 5-megapixel djupavkännande sekundär kamera och en 8-megapixel ultrabred enhet. Medan den är på framsidan kommer den att ha en 32-megapixel inbyggd Bright ISOCELL GD1-sensor. Som sagt kommer den att ha en optisk fingeravtryckssensor på skärmen. Slutligen förväntas ett 4500 mAh massivt batteri vara ombord med USB-C-port och snabb laddning. Anslutningsalternativ sägs innehålla 4G, Wi-Fi, 3,5 mm ljuduttag, GPS och kan också ha NFC.

Med lanseringen närmare bör vi mer information om Galaxy A60 inklusive hårdvaruspecifikationer och prissättning när den blir officiell, så håll dig uppdaterad.