Samsung Galaxy A60-skärm kan vara mindre än 6,7-tums skärm

Galaxy A90 notchless display bekräftad av Samsung

“En k√§nd tipster har sagt att Samsung Galaxy A60 kommer att ha en sk√§rm som √§r mindre √§n 6,7 tum i storlek, i motsats till tidigare rykten”

Tidigare idag rapporterade vi om Samsung Galaxy A60 påstådda videoläckage som visar telefonen i all sin glans. Hittills har alla rykten pekat på en 6,7-tums skärm för luren. Noterad tipster @samsung_news_ (Max av AllAboutSamsung) har dock föreslagit att handenheten har en mindre skärmstorlek. I ett svar på en tweet av 91mobilerMax hävdar att skärmen skulle vara mindre än 6,7 tum i storlek, men nämner inte den exakta skärmstorleken.

6,7 ″ är inte korrekt. Lite mindre

– Max J. (@Samsung_News_) 19 mars 2019

Medan det nu är viss förvirring kring skärmstorleken, bör andra detaljer som chipset, RAM / lagringsalternativ och optik förbli mer eller mindre i linje med vad ryktet säger. Eftersom skärmen nu sägs vara mindre än den ursprungligen rapporterade storleken på 6,7 tum, finns det en möjlighet att den kan ligga i intervallet 6,39 tum till 6,5 tum. Galaxy A60-påstådda videon visar telefonen med en hålskärm i motsats till rapporter, sedan rapporterades Galaxy A60 aka Galaxy A8s Lite med hålskärmen tidigare i år.

Med undantag för skärmstorlek och design förväntas Galaxy A60 drivas av Snapdragon 675-processorn. Det kommer i två varianter: 6 GB eller 8 GB RAM med 128 GB lagring. Telefonen körs på ett användargränssnitt baserat på Android Pie. När det gäller optik sa Galaxy A60 att packa en trippel bakre kamera med en 32-megapixel primär shooter, en 5-megapixel djupavkännande sekundär kamera och en 8-megapixel ultrabred enhet. På framsidan har den en 32-megapixel inbyggd Bright ISOCELL GD1-sensor.

Som sagt kommer den att ha en optisk fingeravtryckssensor på skärmen. Slutligen förväntas ett massivt batteri på 4500 mAh finnas ombord med USB-C-port och snabb laddning. Anslutningsalternativ sägs innehålla 4G, Wi-Fi, 3,5 mm ljuduttag, GPS och kan också ha NFC. Med så många detaljer som dyker upp under en så kort period, skulle man hoppas att lanseringen är precis runt hörnet, så håll ögonen öppna.