Samsung Galaxy A60-specifikationer lÀckt ut; 32MP selfie-kamera och fingeravtryckslÀsare pÄ displayen

Galaxy A90 notchless display bekrÀftad av Samsung

“Samsung Galaxy A60 följer Galaxy A50s fotspĂ„r, men levereras med en större skĂ€rm”

Tidigare har det varit rykten om att Samsung kan lansera sÄ mÄnga som nio smartphones som en del av sin Galaxy A-serie. NÄgra av dessa smartphones avslöjades vara Galaxy A10, Galaxy A30 (första intryck), Galaxy A40, Galaxy A50 (första intryck), Galaxy A70 och Galaxy A90. Det diskuterades ocksÄ om en ny telefon som heter Galaxy A60, som ryktas vara en nedtonad variant av Galaxy A8 med lansering planerad i april 2019. Nu har den senaste Galaxy A60-lÀckan avslöjat det fullstÀndiga specifikationsbladet för den kommande enhet, lÀmnar inget Ät fantasin.

Samsung Galaxy A60 LĂ€ckage

LÀckaget kommer frÄn Slashleaks och det verkar vara marknadsföringsmaterialet för handenheten. Enligt bilden kommer Galaxy A60 ocksÄ att ha en liknande design som ses pÄ Galaxy A50, dvs en Infinity-U-skÀrm framför och blank bakpanel. Super AMOLED-skÀrmen sÀgs dock vara lite större pÄ 6,7 tum med full HD + skÀrmupplösning. Precis som Galaxy A50 kommer den kommande smarttelefonen ocksÄ att ha fingeravtryckslÀsare för sÀkerhet. NÀr det gÀller designen avslöjar specifikationsbladet att Galaxy A60 kommer att flagga 3D Glasstic-konstruktion.

Samsung-Galaxy-A50-första-intryck-91mobiles-13.jpg

För prestanda föreslÄr bilden att den kommande smarttelefonen kommer att utrustas med Qualcomms Ànnu inte tillkÀnnagivna Snapdragon SM6150 SoC. Handenheten erbjuds i tvÄ konfigurationer med antingen 6 GB eller 8 GB RAM och 128 GB lagring. I kameravdelningen tippas Galaxy A60 för att komma med en 32-megapixel frÀmre kamera, som sannolikt kommer att vara den interna Bright ISOCELL GD1-sensorn. PÄ baksidan finns en trippelkamerainstallation som liknar Galaxy A50, men den primÀra skytten har uppgraderats frÄn 25-megapixelsensorn till en 32-megapixel-enhet. Slutligen kompletterar ett massivt 4500 mAh-batteri specifikationerna för Galaxy A60.

NÀr det gÀller Samsung Galaxy A60-priset förvÀntas den kommande handenheten överbrygga klyftan mellan Galaxy A50 och A70. TyvÀrr finns det inget ord om prissÀttning och tillgÀnglighet för smarttelefonen, och som alltid rekommenderar vi att du tar lÀckan med en nypa salt tills smarttelefonen blir officiell.