Samsung Galaxy A70 fÄr Bluetooth-certifiering före lanseringen

Galaxy A90 notchless display bekrÀftad av Samsung

“Galaxy A70 förvĂ€ntas vara ett mellanklassutbud med tre primĂ€ra kameror pĂ„ baksidan”

Tidigare i Är lanserade Samsung tre helt nya smartphones i Galaxy A-serien som heter Galaxy A10, Galaxy A30 och Galaxy A50. Företaget planerar nu att slÀppa en handfull fler enheter i samma serie. En av dessa telefoner kommer att vara ett mellanklassutbud som heter Galaxy A70. Innan avslöjandet har ryktesbruket redan behandlat oss med detaljer angÄende smarttelefonens design och funktioner. Enheten certifierades nyligen av Wi-Fi Alliance. Nu har telefonen fÄtt Ànnu ett godkÀnnande.

Samsung Galaxy A70 Bluetooth

Samsung Galaxy A70 har nu certifierats av Bluetooth SIG. TvÄ varianter av smarttelefonen, med modellnummer SM-A705FN och SM-A705GM, har fÄtt certifieringen. Listan pÄ byrÄns webbplats bekrÀftar att handenheten kommer med stöd för Bluetooth 5.0. Handenheten har upptÀckts pÄ webbplatsen med mjukvaruversionen A705FN.001.

Även om Bluetooth-certifieringen inte har avslöjat nĂ„got annat om funktionerna i Galaxy A70, antyder det att telefonens lansering Ă€r nĂ€ra förestĂ„ende. Om man ska tro pĂ„ rapporter kommer telefonen att presenteras tillsammans med ett par andra enheter i Galaxy A-serien nĂ„gon gĂ„ng i april.

Samsung Galaxy A70 skal gör 3

Enligt rapporterna kommer Galaxy A70 att vara en mellanklass-smartphone. Telefonen sĂ€gs komma med en stor 6,7-tums Super AMOLED-skĂ€rm med full HD-upplösning och ett vattendroppskĂ„r. Det ryktas ocksĂ„ att smarttelefonen ska skryta med ett nötigt 4400 mAh-batteri som stöder snabb laddning. LĂ€ckade bilder pĂ„ enheten antyder att den kommer att ha tre primĂ€ra kameror pĂ„ baksidan. Övriga detaljer angĂ„ende telefonens funktioner finns fortfarande under gardinen.