Samsung Galaxy A70 första intryck: lÀgga vikt pÄ mellanomrÄdet

Samsung Galaxy A70 första intryck: lÀgga vikt pÄ mellanomrÄdet

“Samsung Galaxy A70 levereras med en 6,7-tums Super AMOLED-skĂ€rm med 20: 9-bildförhĂ„llande”

Samsung lanserade en av sina mest innovativa smartphones de senaste Ären, Galaxy A80, vid ett evenemang i Thailand idag. Medan den glidande smarttelefonen med en vridbar kameramodul stal rampljuset vid evenemanget, blir innovation inte billig. DÀrför, om du vill ha blödande teknik, var beredd pÄ att skicka nÄgra allvarliga pengar. Men om du inte bryr dig om teatrar, presenterade Samsung ocksÄ Galaxy A70 ocksÄ i Thailand idag. Smarttelefonen har redan lanserats förra mÄnaden men har Ànnu inte kommit till Indien. 91mobiler var vid lanseringsevenemanget i Thailand och hÀr Àr vÄr praktiska upplevelse med Galaxy A70.

Först och frĂ€mst pryder Galaxy A70 ett “Glastic” -mĂ€rke, vilket Ă€r en snygg term som Samsung har uppfunnit för den blanka plastkroppen. Det finns inga dramatiska designelement hĂ€r som Galaxy A80, och smarttelefonen kommer som nĂ„gon annan mid-ranger. Smarttelefonen har fysiska knappar för volym och kraft pĂ„ höger ryggrad, medan den vĂ€nstra kanten Ă€r hem för SIM-facket. LĂ€ngst ner hittar du USB Type-C-port, 3,5 mm ljuduttag och högtalargaller.

Samsung har hÄllit baksidan av smarttelefonen ganska minimal med en trippel kameramodul i det övre vÀnstra hörnet och logotypen i mitten. Fingeravtrycksskannern saknas eftersom Galaxy A70 har en inbyggd optisk biometri-modul. PÄ tal om detta kommer Galaxy A70 med en 6,7-tums Super AMOLED-skÀrm med 2400 x 1 080 pixlar skÀrmupplösning. Galaxy A70-skÀrmen pryder ett bildförhÄllande pÄ 20: 9 och har Infinity-U-skÀrmen som har vattendroppskÀrning pÄ toppen. Det unika bildförhÄllandet gör smarttelefonen mer lÀmplig för streaming av videoinnehÄll eftersom de flesta videotjÀnster stöder 21: 9-förhÄllande.

NÀr det gÀller telefonens prestanda drivs Galaxy A70 av Qualcomms Snapdragon 670 SoC, som Àr en oktakÀrnad enhet klockad pÄ 2,0 GHz. Processorn stöds av 6 GB RAM och 128 GB lagring, som kan utökas med ett microSD-kort. PÄ programvarans front startar handenheten det senaste One UI-grÀnssnittet baserat pÄ Android 9 Pie. Det hÀr Àr samma programvara som körs pÄ flaggskeppet Galaxy S10-serien och har lyckats imponera pÄ oss med sin rörliga upplevelse. Att driva smarttelefonen Àr ett kraftigt 4500 mAh batteri.

LÄt oss prata om den tredubbla kameramodulen pÄ baksidan av Galaxy A70. Installationen bestÄr av en 32-megapixel primÀr kamera med f / 1.7 blÀndare, som Ätföljs av en 8-megapixel ultra-vidvinkel och en 5-megapixel djup sensor. För selfies och videosamtal Àr en 32-megapixelspelare med f / 2.0-blÀndare inbÀddad i skÄran. Kameraappen Àr laddad med de vanliga funktionerna som AR Emoji, Live Focus, Scene optimizer och mer. VÄra första bilder med smarttelefonen frÄn bÄde bakre och frÀmre kameror var ganska imponerande.

SjÀlvfallet har Samsung lyckats balansera sin A-serie-serie perfekt med smartphones som kan tillgodose alla nischer. Det finns den förstklassiga Galaxy A80 som kommer att tilltala mÀnniskor som föredrar banbrytande teknik och sedan finns det Galaxy A70, som Àr mer enkel i sitt tillvÀgagÄngssÀtt. Samsung Galaxy A70 har Ànnu inte kommit till Indien och det kommer att bli intressant att se var Chaebol placerar det prisvis.

Foton av Mukesh Singh