Samsung Galaxy A70 unboxing: en smyga in i lÄdan pÄ den senaste A-smarttelefonen

Samsung Galaxy A70 unboxing: en smyga in i lÄdan pÄ den senaste A-smarttelefonen

“Samsung Galaxy A70 Ă€r den första smarttelefonen frĂ„n mĂ€rket som har bildförhĂ„llandet 20: 9”

Nyligen meddelade Samsung att de skrotade Galaxy J-serien och ersatte den med den nyligen introducerade Galaxy A-serien. Strax efter det hÀvdade chaebolen att det sÄlde rekord 2 miljoner Galaxy A-enheter i Indien pÄ bara 40 dagar frÄn och med den 1 mars, med en omsÀttning pÄ 500 miljoner dollar. Men företaget nöjer sig inte med det. Förra mÄnaden hade företaget tyst lanserat Galaxy A70 (första intryck), som nu har gjort sin vÀg till landet. Smarttelefonen Àr först frÄn Samsung med en 20: 9-skÀrm och den första i A-serien som kommer med 25W snabbladdning. Vi lyckades fÄ tag pÄ detaljhandelsboxen och hÀr Àr vad du fÄr inuti.

Samsung Galaxy A70 Unboxing 18

Förpackningen till Galaxy A70 Ă€r avgörande Samsung … den kommer packad i en vit lĂ„da med bilder av smarttelefonen med telefonnamnet pĂ„ toppen. LĂ€ngst ner har företaget listat kĂ€rnspecifikationerna för smarttelefonen med tonvikt pĂ„ Infinity-U-skĂ€rm, fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen och Super Snabb laddning. SĂ„ snart du lyfter locket hĂ€lsas du av den ovanligt höga Galaxy A70 som ligger ovanpĂ„ Super Fast Charging vĂ€ggladdare, USB Type-C-kabel, ett par in-ear-hörlurar och ett SIM-utmatningsverktyg. Du hittar en kartongmantel inuti locket, som innehĂ„ller det genomskinliga skyddsfodralet och dokumentationen för smarttelefonen.

Samsung Galaxy A70 Unboxing 17

En intressant förÀndring i Samsung Galaxy A70 Àr att laddarkabeln nu Àr Type-C i bÄda Àndar. Vi har sett denna implementering tidigare i Googles Pixel-sortiment av smartphones. Denna implementering hjÀlper till att ladda upp smarttelefonen med en snabbare Àn vanlig hastighet tack vare stödet för USB PD-standard. NÀr det gÀller de andra specifikationerna kommer A70 med en stor 6,7-tums Super AMOLED-skÀrm med en upplösning pÄ 1 080 x 2400 pixlar och ett högt bildförhÄllande pÄ 20: 9. SkÀrmen har ocksÄ en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen för sÀkerhet. Handenheten packar Qualcomm Snapdragon 675 SoC klockad pÄ 2 GHz octa-core processor med Adreno 612 GPU och 6 GB RAM. Lagring ombord Àr 128 GB, som kan utökas ytterligare upp till 512 GB med ett microSD-kort.

Samsung Galaxy A70 Unboxing 08

För att gÄ vidare till bildavdelningen har Galaxy A70 en trippel bakre kamerainstÀllning pÄ baksidan som bestÄr av en 32MP f / 1.7 primÀr sensor, en 8MP f / 2.2 ultrabred snapper och en 5MP f / 2.2 blÀndare djup enhet. Den frÀmre kameran pÄ smarttelefonen Àr densamma som den primÀra sensorn pÄ baksidan. Handenheten har ett 4500 mAh batteri och startar Android 9 Pie-baserad OneUI.

VÄr Samsung Galaxy A70-recension Àr pÄ vÀg nÀr vi skriver detta, sÄ hÄll ögonen öppna för att veta om det Àr vÀrd sin prislapp pÄ 28 990 Rs.