Samsung Galaxy A70 vs POCO F1: pris i Indien, jämförda specifikationer

Samsung Galaxy A70 vs POCO F1: pris i Indien, jämförda specifikationer

Samsung Galaxy A70 är den senaste mid-range smarttelefonen från den koreanska tillverkaren. Den är full till randen med funktioner och är tillgänglig till ett anständigt pris. Med telefonen nu tillgänglig i Indien utgör den ett hot mot flera andra liknande prissatta enheter. I det här inlägget kommer vi att titta på skillnaderna i specifikationer mellan den lika prissatta POCO F1 (recension) från Xiaomi. Vi kommer att jämföra Galaxy A70 med den 256 GB pansrade varianten av POCO F1 för att ta reda på vilken av de två som är en bättre affär.

Galaxy A70Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 vs POCO F1-pris i Indien

Som tidigare nämnts har Samsung prissatt Galaxy A70 ganska bra i Indien. Telefonen är tillgänglig för Rs 28,990 med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. Det är den enda konfigurationen som den här telefonen finns i. När det gäller färger kan du ha telefonen i antingen blå, svart eller vit.

När vi kommer till POCO F1 kommer vi bara att prata om 256 GB-varianter av den här telefonen. POCO F1 med 8 GB RAM och 256 GB internt lagringsutrymme kostar 27999 Rs. Det finns också en pansarutgåva i samma konfiguration, prissatt till 28999 Rs. Därför, för samma pris som den nya Galaxy A70, kan du ha dubbelt lagringsutrymme och mer RAM om du köper POCO F1. Bättre affär, nej?

Samsung Galaxy A70 vs POCO F1 specifikationer

Den nya Galaxy A70 är en mellansmart smartphone och har en stor 6,7-tums Super AMOLED-skärm med FHD + -upplösning. Den har ett förhållande 20: 9 och ett litet skår på toppen. Telefonen har också en fingeravtrycksläsare på skärmen, den optiska typen, under skärmen. Designmässigt har telefonen en 3D Glasstic-design som har en lätt lutningsfärg. Å andra sidan har Xiaomi POCO F1 Armored Edition en kevlarkropp och en 6,18-tums FHD + -skärm. Den har också ett hack på toppen, en som är bredare och har en 3D Face-skanner.

POCO F1 Armored EditionPOCO F1 Armored Edition

Samsung har anv√§nt Snapdragon 675-chipset p√• Galaxy A70, som √§r en bra mellanprocessor, men som inte passar f√∂r POCO F1: s Snapdragon 845. Detta √§r en processor av h√∂gsta klass och √§r kraftfullare √§n Snapdragon 675. Om du ‘ Om du vill spela mycket och m√•ngsidigt s√• kommer POCO F1 att vinna. L√§gg till 8 GB RAM och 256 GB lagring till det, och du har en √§nnu kraftfullare smartphone. Galaxy A70 maximerar med 6 GB RAM och 128 GB lagring.

Låt oss nu prata om kamerorna. Galaxy A70 är förmodligen den överlägsna enheten här tack vare dess tre-bakre kamerainställning. Den har en primär 32-megapixel f / 1.7-sensor, en sekundär 8-megapixel f / 2.2 ultrabred enhet och en 5-megapixeldjupssensor. För selfies placeras ytterligare en 32-megapixelsensor inuti hacket. Som jämförelse har POCO F1 en dubbla kamerainställning på baksidan, med en 12-megapixels huvudsensor och en 5-megapixel djupenhet. En 20-megapixelsensor finns på framsidan för selfies, som är kopplad till en IR-skanner för ansiktsigenkänning. Som du kan se erbjuder Galaxy A70 mer på kamerans framsida och kommer förmodligen att locka fler användare.

POCO F1 POCO F1

Slutligen, genom att jämföra batteriet och programvaran, kör båda enheterna anpassade användargränssnitt ovanpå Android OS. Galaxy A70 kommer med Android 9.0 Pie OS med ett användargränssnitt på toppen, medan POCO F1 kör MIUI baserat på Android 9.0 Pie också. Samsung har inkluderat ett 4500 mAh batteri på Galaxy A70 med stöd för 25W snabb laddning. POCO F1 får också en stor 4000 mAh-cell, men stöder bara Qualcomms Quick Charge 3.0.

Om du letar efter en telefon med stor skärm och batteri men inte bryr dig om prestanda är Galaxy A70 svaret. Som en bonus får du också en trippel bakre kamerainställning och en fingeravtrycksläsare på skärmen.