Samsung Galaxy A70 vs Vivo V15 Pro: vilken bör du gÄ till i sub-Rs 30k-segmentet?

Samsung Galaxy A70 vs Vivo V15 Pro: vilken bör du gÄ till i sub-Rs 30k-segmentet?

“BĂ„de Galaxy A70 och V15 Pro levereras med tre bakre kameror, kraftfull hĂ„rdvara och kraftiga batterier”

Samsung har varit pÄ en lansering i Är. Genom att introducera flera smartphones i Galaxy A-serien sÀkerstÀller varumÀrket att konsumenterna har en rad alternativ i budgeten eller till och med premiumsegmenten. Och nu har varumÀrket lanserat sitt mest funktioner-packade erbjudande i A-serien med Samsung Galaxy A70. Enheten Àr packad till gallen och med en under-Rs-pris pÄ 30 000 tar den kampen direkt till Vivos V15 Pro. Om du befinner dig i ett problem för att vÀlja den bÀsta smarttelefonen under Rs 30k, lÀs vidare för att ta reda pÄ vilken du ska köpa.

Samsung Galaxy A70 vs Vivo V15: Display

Samsung Galaxy A70 Unboxing 08

Samsung Galaxy A70 har en ganska stor men ÀndÄ mycket ergonomisk 6,7-tums skÀrm. Infinity-U-skÀrmen har Super AMOLED-panelen med full HD + (2400 x 1 080 pixlar) upplösning, vilket sÀkerstÀller skarpa och levande bilder. Dessutom visar skÀrmen pÄ Samsung Galaxy A70 ett bildförhÄllande pÄ 20: 9 och tack vare en liten utskÀrning uppÄt garanterar den en uppslukande tittarupplevelse. Dessutom stÄr förhÄllandet mellan skÀrm och kropp pÄ imponerande 93,4 procent.

Å andra sidan levereras Vivo V15 Pro med en mindre 6,39-tums 19,5: 9 FHD + Ultra FullView-skĂ€rm. Enheten anvĂ€nder ocksĂ„ Super AMOLED-tekniken för att erbjuda bĂ€ttre kontrastnivĂ„er. Trots att man inte har en design utan hĂ„l eller hĂ„l, faller förhĂ„llandet mellan skĂ€rm och kropp efter 91,64 procent.

Vivo V15 Pro_6

BĂ„da dessa telefoner erbjuder ocksĂ„ futuristiska fingeravtrycksskannrar pĂ„ skĂ€rmen för autentisering av anvĂ€ndaren. Även om anvĂ€ndare ocksĂ„ kan anvĂ€nda ansiktslĂ„sningstekniken för att lĂ„sa upp telefonerna.

Galaxy A70 kommer ocksÄ med Widevine L1-certifiering som levererar Àkta HD + -innehÄll pÄ OTT-appar som Netflix. Dessutom ger Dolby Atmos-tekniken en 360-graders surroundljudupplevelse. SÄ medan V15 Pro har en skÀrm utan nÄgra hack eller stanshÄl, fÄr Galaxy A70 en kant i det hÀr avsnittet eftersom den erbjuder en komplett underhÄllningsupplevelse.

Samsung Galaxy A70 vs Vivo V15: Kamera

Samsung Galaxy A70 Unboxing 14

BÄde Samsung Galaxy A70 och Vivo V15 Pro kommer med en trippelkameramodul pÄ bakpanelen. Galaxy A70 har en 32-megapixel f / 1.7 primÀr shooter som stöds av en 8-megapixel ultra vidvinkelobjektiv och en 5-megapixel djupsensor. Samsung har utrustat smarttelefonen med nÄgra imponerande funktioner som 123-graders ultrabreda videor, super slow motion-video, Hyperlapse-video och scenoptimering. DÀremot kommer Vivo V15 Pro ocksÄ med en trio av sensorer pÄ baksidan. Handenheten har en 48-megapixel huvudkamera med en blÀndare pÄ f / 1,8, som Àr ihopkopplad med 8-megapixel- och 5-megapixel-skjutspel som erbjuder vidvinkel respektive portrÀtteffekter. BÄde A70 och V15 Pro stöder 4k videoinspelning.

Den frÀmre kameran Àr samma 32-megapixelspelare pÄ bÄda telefonerna, sÄ de Àr ganska nack mot nacke nÀr det gÀller selfies. I den hÀr avdelningen, medan V15 Pro verkar ligga före nÀr det gÀller den primÀra kameraupplösningen, Àr det vÀrt att notera att Samsung Galaxy A70 med tillÀggsfunktionerna erbjuder ett sötare paket.

Samsung Galaxy A70 vs Vivo V15: HĂ„rdvara

Vivo V15 Pro_11

SÄ hur fungerar dessa mellanklasserbjudanden? Tja, de Àr i nivÄ med varandra i den hÀr avdelningen eftersom bÄde Samsung Galaxy A70 och Vivo V15 Pro levereras med Qualcomm Snapdragon 675 oktakÀrnprocessor. 11nm chipset stöds av 6 GB RAM och 128 GB utbyggbart lagringsutrymme pÄ bÄda dessa smartphones.

Samsung Galaxy A70 vs Vivo V15: Programvara och mer

Vivo V15 Pro_2

Vivo V15 Pro startar FunTouch OS 9 baserat pÄ Android 9.0 Pie, vilket Àr ett lÄdfritt grÀnssnitt frÄn mÀrket. Som jÀmförelse fÄr Samsung Galaxy A70 samma Android 9.0 Pie som basen men har det senaste One UI-grÀnssnittet frÄn företaget. Den nya uppdaterade programvaran frÄn Samsung har redan fÄtt utmÀrkelser frÄn kritik för att vara den mjukare och minimalistiska programvaran som företaget har drivit ut hittills. Dessutom den fullstÀndiga versionen av Samsung Pay fÄr Galaxy A70 en brownie-poÀng eftersom den accepteras som betalningssÀtt i större detaljhandeln i Indien och Àr ganska lÀtt att anvÀnda.

Samsung Galaxy A70 vs Vivo V15: Batteri

Samsung Galaxy A70 Unboxing 16

Samsung Galaxy A70 har utrustats med ett rejÀlt 4500 mAh batteri, som enkelt kan se dig genom en dags anvÀndning och sedan lite mer. Dessutom har smarttelefonen utrustats med stöd för 25W Super Snabb laddningsteknik via USB Type-C, som sÀtter ihop batteriet pÄ nolltid. I motsats till detta fÄr Vivo V15 Pro en mindre 3700 mAh-cell som driver den. Och Àven om det har snabbladdningsfunktioner, sitter smarttelefonen fast med det Àldre mikro-USB-laddningsuttaget.

Slutsats

Nu Àr det klart att Samsung Galaxy A70 verkligen har en överhand i segmentet under Rs 30 000 i Indien över Vivo V15 Pro. Smarttelefonen har en större skÀrm, mer förfinad programvara och ett nötigt batteri, vilket gör det till ett övertygande erbjudande.