Samsung Galaxy A70S kommer enligt uppgift att vara vÀrldens första telefon med 64MP-kamera

Samsung Galaxy A70S kommer enligt uppgift att vara vÀrldens första telefon med 64MP-kamera

“Samsung Galaxy A70S kommer enligt uppgift att utrustas med ISOCELL Bright GW1-sensorn och lanseras under andra halvĂ„ret”

För nÄgra mÄnader sedan presenterade Samsung Galaxy A70-mellansmart-smarttelefonen med en trippel bakre kamerainstÀllning och en 32MP selfie snapper. Nu arbetar Samsung enligt uppgift med efterföljaren till handenheten, som pÄstÄs komma som Galaxy A70S. Enligt Korea-baserade ET-nyheter, med hÀnvisning till branschkÀllor, kommer Galaxy A70S att vara vÀrldens första smartphone för att prata med en 64-megapixel kamerasensor.

64MP ISOCELL Bright GW1 och 48MP ISOCELL Bright GM2

Rapporten sÀger att Galaxy A70 kommer att flagga Samsungs ISOCELL Bright GW1, som introducerades tidigare denna mÄnad. FrÄn och med nu Àr den högsta upplösningen för en smarttelefonkamera-sensor 48MP. Denna lösning Àr tillgÀnglig frÄn bÄde Samsung och Sony i form av sensorerna GM1 respektive IMX586.

NÀr vi pratar om Samsungs nya 64MP-sensor har den den högsta upplösningen hittills för en smarttelefonkamera. Den hÀr bildlösningen anvÀnder pixel-sammanfogande Tetracell-teknik och remosaikalgoritm för att producera 16MP-foton i miljöer med svagt ljus och detaljerade 64MP-bilder i ljusare instÀllningar. Det finns stöd för Super PD ombord, vilket Àr företagets högpresterande autofokusteknik för fasdetektering. Sensorn har ocksÄ HDR i realtid pÄ upp till 100 decibel för att producera rikare nyanser. En annan höjdpunkt med denna kamerateknik Àr möjligheten att spela in full HD-inspelning med 480 bilder per sekund för smidiga filmiska slow-mo-videor.

Samsung Galaxy A70 Unboxing 01

De ET-nyheter rapporten föreslÄr att Samsung Galaxy A70S med en 64MP kamerasensor kommer att slÀppas nÄgon gÄng under andra halvÄret i Är. TyvÀrr har kÀllan inte avslöjat nÄgra andra detaljer angÄende smarttelefonen just nu.

NÀr det gÀller Samsung Galaxy A70 lanserades telefonen i Indien förra mÄnaden till 28 990 Rs. Handenheten har en stor 6,7-tums Super AMOLED-skÀrm med ett vattendroppskÄr. Enheten drivs av Snapdragon 675-chipset, med hjÀlp av 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. De andra höjdpunkterna i telefonen inkluderar 32MP + 8MP + 5MP trippel bakre kameror, en 32MP selfie snapper och ett nötigt 4500 mAh batteri med 25W snabb laddningsstöd.