Samsung Galaxy A80 med Snapdragon 6150 SoC, 8 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

Samsung Galaxy A80 med Snapdragon 6150 SoC, 8 GB RAM upptÀckt pÄ Geekbench

“Samsung Galaxy A80 mellansmart smartphone kommer enligt uppgift levereras med Snapdragon 6150 SoC, 8 GB RAM och köras pĂ„ Android Pie”

Samsung har hittills lanserat ett gÀng Galaxy A-telefoner och Àr redo att lÀgga till nya i serien vid Galaxy Event i morgon. Det kan ocksÄ inkludera den allmÀnt ryktade Galaxy A80 som nu dykt upp pÄ Geekbench riktmÀrke, avslöjar att den kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 6150-processor, packa 8 GB RAM och köras pÄ ett anvÀndargrÀnssnitt baserat pÄ Android 9.0 Pie.

Samsung Galaxy A80

Qualcomm Snapdragon 6150 kan vara efterföljaren till Snapdragon 675. TyvÀrr Àr det inte mycket som Àr kÀnt om Galaxy A80 just nu, men med lanseringen bara en dag bort borde vi veta mer detaljer snart. Samsung förvÀntas ocksÄ lansera Galaxy A90, som har varit i nyheterna ganska lÀnge nu. Telefonen kommer sannolikt att drivas av Qualcomms oanmÀlda mellanklass Snapdragon 7150-chipset som tikar i sin kÀrna och packar en 6,7-tums full-HD + OLED-skÀrm med 1080 x 2400 pixlar upplösning.

NÀr det gÀller optiken kommer den att ha tre bakre kameror som bestÄr av en 48-megapixels huvudsensor med f / 2.0-blÀndare, 8-megapixel (f / 2.4) sekundÀr sensor och en tredje Time-of-Flight (TOF) -lins med f /1.2 för djupeffekt. Handenheten drivs av ett 3 700 mAh batteri med 25 W PD snabbladdning. Dessutom kommer Galaxy A90 att levereras med en roterande popup-kamera för att rymma en skÀrm mindre skÀrm. Den kommer att anvÀnda sound-on-display-teknik för att skÀrmpanelen ska fungera som högtalare och hörsnÀcka.

Det finns ocksÄ rykten om att telefonen som tidigare lÀckt ut som Galaxy A90 nu kommer att marknadsföras som Galaxy A80. Men med skillnaden i processorer förblir saker oklara. Men med bara en dag för lanseringsevenemanget behöver vi inte vÀnta för lÀnge tills mysteriet löser sig.