Samsung Galaxy A90 fodral gör bekrÀfta popup-kamera, fingeravtryckslÀsare pÄ displayen

Samsung Galaxy A90 fodral gör bekrÀfta popup-kamera, fingeravtryckslÀsare pÄ displayen

“Galaxy A90 kan presenteras den 10 april och blir den dyraste A-serien frĂ„n Samsung”

Även om vi redan har sett renderingar av den kommande Galaxy A90 mid-ranger frĂ„n Samsung, Ă€r det alltid trevligt att ha fler renderings för att bekrĂ€fta designen. Den sydkoreanska tillverkaren bekrĂ€ftade nyligen att Galaxy A90 kommer att ha en oĂ€ndlig skĂ€rm. Detta innebar att telefonen troligen skulle ha en popup-selfie-kamera. Nu har fallĂ„tergivningar för telefonen lĂ€ckt ut online och bekrĂ€ftat flera av dess funktioner.

Galaxy A90 kommer att bli den dyraste telefonen i A-serien. Samsung har redan lanserat flera A-telefoner, men A90 och nĂ„gra andra kvarstĂ„r fortfarande. Det förvĂ€ntas tillkĂ€nnages den 10 april under det planerade ‘A Galaxy Event’. Fallet gör bekrĂ€ftar att telefonen verkligen kommer att ha en skĂ€rmlös skĂ€rm och kommer med en popup-selfie-kamera.

Kredit - Android PureKredit – Android Pure

Om du tittar pĂ„ fallet kommer du att se en utklipp för selfie-kameran högst upp. Återgivningen visar den mittmonterade, vertikala tredubbla bakre kamerainstĂ€llningen och LED-blixt. Vi vet inte riktigt mycket om kamerasensorerna, men en primĂ€rsensor pĂ„ 48 megapixel kan inkluderas. Telefonen kan ocksĂ„ ha en super vidvinkelkamera. Du kan ocksĂ„ se avtrycket pĂ„ fingeravtryckssensorn pĂ„ displayen pĂ„ framsidan.

Galaxy A90, som nĂ€mnts tidigare, kommer att vara en mellansnart smartphone. Rykten talar för att telefonen kommer att drivas av en Snapdragon 700-serie chipset tillgĂ€nglig med 6 GB RAM och 64 GB intern lagring. Det förvĂ€ntas ocksĂ„ komma med ett 3.700 – 4.000mAh batteri. Den hackfria Infinity-skĂ€rmen sĂ€gs vara 6,4 tum i storlek och har en FHD + -upplösning. Det Ă€r alla detaljer vi kĂ€nner till hĂ„rdvaran i telefonen.

Samsung arbetar hÄrt för att fÄ tillbaka sin plats pÄ mellanklassmarknaden för smarttelefoner i Indien och andra regioner. Kinesiska tillverkare som Xiaomi, OPPO och Vivo har tagit över denna marknad tack vare sina billiga men ÀndÄ funktionella erbjudanden. Nu gör den sydkoreanska jÀtten samma sak genom att inkludera flaggskeppsfunktioner pÄ mellantelefoner till ett konkurrenskraftigt pris.