Samsung Galaxy A90 har 5G-stöd, 32-megapixel primÀr bakre kamera och 45W snabbladdningsteknik

Samsung Galaxy A90 har 5G-stöd, 32-megapixel primÀr bakre kamera och 45W snabbladdningsteknik

“Galaxy A90 lever trots allt, men fĂ„r bara slĂ€ppas i Sydkorea”

Efter lanseringen av Samsung Galaxy A80 (första intryck) dog rykten om Galaxy A90 ganska mycket. Alla rykten pekade pÄ att Samsung slÀppte Galaxy A90 med den roterande kameran och ramens mindre skÀrm. Det var dock Galaxy A80 som fick alla dessa funktioner. Nu finns det en ny rapport som sÀger att Samsung fortfarande arbetar pÄ Galaxy A90 och att handenheten kommer med 5G och en 32 megapixel primÀr bakre kamera. Vi Àr inte sÀkra pÄ om telefonen kommer att ha en popup-kamera, men det Àr mycket troligt.

Enligt Galaxy Club, Samsung testar för nÀrvarande Galaxy A90 i Sydkorea. Telefonen har modellnummer SM-A908N och stöder 5G-anslutning. För nÀrvarande testas telefonen bara med de 5G-bÀrare som finns i Sydkorea. Vi vet inte om Samsung kommer att slÀppa telefonen utanför sitt hemland, men det Àr möjligt.

Samsung Galaxy A90

Bortsett frÄn 5G-anslutningen kommer Galaxy A90 att ha en primÀr 32-megapixelkamera. Det kommer att finnas tvÄ andra sensorer, varav en Àr en 8-megapixel i upplösning. Vi Àr inte sÀkra pÄ om det hÀr Àr en ultrabred sensor eller en teleenhet, men det Àr troligtvis den förra. Telefonen har en trippel bakre kamerainstÀllning. De frÀmre kameraspecifikationerna Àr dock inte kÀnda för nÀrvarande. Det kommer förmodligen att likna Galaxy A80, dÀr den bakre kamerainstÀllningen roterar för att anvÀndas som selfie-kamera.

Liksom Note10 Pro stöder A90 5G-versionen ocksÄ 45w ultra-snabb laddning.

– Isuniversum (@UniverseIce) 21 juni 2019

Ett annat rykte tyder pÄ att Galaxy A90 skulle vara den första Samsung-smarttelefonen med 45W snabb laddning. Det rapporterades nyligen att Galaxy Note10 Pro skulle komma med 25W snabbladdning, men inte enligt den senaste lÀckan, som sÀger att Samsung Galaxy Note10 Pro ocksÄ kan ha 45W snabbladdningsteknik. Det hÀr Àr inte första gÄngen som Samsung introducerar en ny teknik med A-serien. Galaxy A70 var den första telefonen med 25W snabbladdning istÀllet för flaggskeppet Galaxy S10 5G. Galaxy Note10 kommer att fÄ en uppgradering av den hÀr tekniken, tillsammans med Galaxy A90.