Samsung Galaxy A90 har ingen skjut- eller pop-up-kameradesign, sÀger ny lÀcka

Samsung Galaxy A80

“Samsung Galaxy A90 förvĂ€ntas vara en premiumenhet med Snapdragon 855-processor och 5G-stöd”

Medan Samsung redan har slĂ€ppt ett dussin enheter i Galaxy A-serien i Ă„r, har vissa lĂ€ckor tidigare antydit att en ny Galaxy A90-telefon har förberetts för att lĂ€ggas till i serien. Det har dock varit förvirrande pĂ„ denna front eftersom vissa tipsters hĂ€vdar att handenheten kommer att vara en del av en ny R-serie medan andra anser att den kommer att tillkĂ€nnages som Galaxy A90. Identitetsförvirringen Ă„t sidan, @OnLeaks tweetade nyligen att de tvĂ„ modellerna som tros vara varianter av Galaxy A90 – SM-A905 / SM-A908 – inte kommer att ha nĂ„gon pop-up eller skjutkamera design.

Dessutom, bara för att vissa föreslĂ„r att den troliga # GalaxyA90-serien kallade enheter (SM-A905 / A908) kommer med ett # GalaxyA80-liknande kamerasystem. Enligt mina kĂ€llor förvĂ€ntas ingen popup- eller skjutkamera eller nĂ„got liknande pĂ„ dessa modeller …

– Steve H.McFly (@OnLeaks) 27 juni 2019

Ovan nÀmnda modeller anses vara 4G- och 5G-varianter av Samsung Galaxy A90. Den andra nya informationen Àr att telefonerna kan komma med en Infinity-U-skÀrm vilket Àr konstigt med tanke pÄ att det Àr ett av Samsungs val för lÄgtelefoner. Fler nya detaljer som har dykt upp idag föreslÄr att SM-A908 fÄr en full HD + Super AMOLED-panel med bÄda varianterna med en massiv 6,7-tums skÀrm.

Galaxy A80I enlighet med tidigare lÀckor förvÀntas de ha det senaste flaggskeppet Snapdragon 855 SoC, oavsett vilket de tvÄ modellerna slutar namnges, en första för A-serien i Är. NÀr det gÀller kamera skiljer sig de tvÄ varianterna nÄgonsin sÄ lite med SM-A905 som sÀgs ha en instÀllning pÄ 48 MP + 12 MP + 5 MP och en ny Tilt OIS-funktion. Den förmodade 5G-modellen ersÀtter 12MP-sensorn med en 8MP i en traditionell kamerainstÀllning pÄ baksidan. Vissa tidigare lÀckor har ocksÄ antydit en 45W snabb laddningsfunktion som debuterar med telefonerna men lanseringsdetaljer eller till och med en officiell deklaration Àr Ànnu inte sett frÄn Samsung hittills.

[Previous Story]Huawei Mate 30 Pro pÄstÄdda bakpanelen visar cirkulÀr kameradesign

[Next Story]Honor 20 Pro Moschino Edition sÀljs i Kina den 2 juli