Samsung Galaxy A90 kan ha en skjutbar eller roterande kamera

Samsung Galaxy A90 kan ha en skjutbar eller roterande kamera

“Galaxy A90 Ă€r en kommande mellansmartphone frĂ„n Samsung”

Den kommande Samsung Galaxy A90-smarttelefonen, som kommer att ingÄ i den nya A-serien frÄn Samsung, kommer förmodligen att ha en unik kamerainstÀllning. Ett nytt tips antyder att Galaxy A90 kommer med en roterande eller glidande kameramekanism. Enligt tipster skulle mekanismen göra det möjligt för de bakre kamerorna att anvÀndas som den frÀmre kameran.

Nyligen skedde ett rykte om att Samsung skulle inkludera en popup-kamera pÄ Galaxy A90. Det skulle innehÄlla nÄgot som liknar vad vi har sett i den senaste Vivo V15 Pro (recension) smartphone. Men det senaste ryktet sÀger nÄgot annat om kameramekanismen. Det Àr möjligt att den nya mekanismen bara Àr en popup-kamera, vilket inte skulle vara förvÄnande.

Samsung kommer definitivt att göra nÄgot annorlunda med Galaxy A90, men vi Àr inte sÀkra pÄ om det kommer att vara en roterande kamera. En skjutkamera verkar mer trolig, eftersom det har gjorts pÄ andra medelklassiga enheter av andra tillverkare. Den sydkoreanska jÀtten vill ta med unika funktioner och flaggskeppsklass till sin mellanklass-serie. Till exempel har den nyligen slÀppta Galaxy A50 en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. En pop-up-kamera pÄ en mellanklass Samsung-enhet skulle verkligen vara nÄgot som kunderna skulle vilja ha.

galax A90

Vi har hört att Galaxy A90 kommer att ha en helskÀrmsdisplay pÄ framsidan, utan nÄgra hack. Bortsett frÄn det och telefonens lagrings- / fÀrgdetaljer har vi inte riktigt mycket information om enheten. Mer information bör vara ute de nÀrmaste veckorna fram till telefonens lansering. Samsung har redan presenterat Galaxy A30 och A50 i Indien, men företaget har mycket fler enheter att slÀppa. Det har ocksÄ lanserat den nya M-serien av smartphones, som Äterigen kommer att ta pÄ sig de nuvarande mellanklass- och budgetledarna i landet.

Vi har ingen aning om nÀr Samsung planerar att tillkÀnnage Galaxy A90, men en rapport hade sagt att företaget planerar att lansera en ny enhet varje mÄnad frÄn och med mars. Vi mÄste vÀnta pÄ att ta reda pÄ mer.