Samsung Galaxy A90 kan prata med en popup-selfie-kamera och en kant-till-kant-skÀrm

Samsung Galaxy A90 kan prata med en popup-selfie-kamera och en kant-till-kant-skÀrm

“Galaxy A90 förvĂ€ntas bli den mest premium-A-serien frĂ„n Samsung i Ă„r”

Samsung Galaxy A90-smarttelefonen Àr tillbaka i nyheterna igen. Den ryktade övre mid-range handenheten frÄn den sydkoreanska chaebolen kommer pÄstÄs levereras med en förhöjd selfie-kamera, liknar Vivo Nex-enheten. En populÀr och ofta tillförlitlig tipster Ice Universe hÀvdar att Galaxy A90 kommer att vara Samsungs första smartphone med en popup-selfie-kamera och en verkligt ramlös skÀrm utan hack eller hÄl. Baserat pÄ informationen Trendiga lÀckor har kommit med konceptupptagningar av Galaxy A90 och sÄ hÀr ser det ut:

galax A90

Som framgÄr av bilderna kommer Galaxy A90 att ha en popup-selfie-kamera i överkanten. Handenheten sÀgs ha en all-display fascia utan ramar eller ett skÄr; Det finns dock en mÀrkbar haka. Det blir intressant att se hur lÄngt telefonen kan skjuta bild-till-kropp-bildförhÄllandet med den instÀllningen. Samtidigt indikerar intrycket av ett fingeravtryck lÀngst ner pÄ skÀrmen en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. Det har ryktats att komma till Galaxy A90 och dess syskon Galaxy A50 och Galaxy A70.

NĂ€r vi gĂ„r bakĂ„t avslöjar renderingen Galaxy A90 med lutning och lila nyans. En trippel bakre kameramodul vertikalt inriktad i mitten med LED-blixt och mĂ€rket ‘Samsung’ precis nedanför. Den vĂ€nstra kanten av telefonen kommer enligt uppgift att flagga med Bixby-knappen, medan du pĂ„ den motsatta kanten kommer troligen att fĂ„ strömbrytare och volymvippa.

Specifikationerna för handenheten förblir lika mycket ett mysterium som dess lanseringsdatum just nu. Men rykten Àr att Galaxy A90 skulle kunna se dagens ljus i april / maj 2019 tillsammans med sina andra syskon. Samsung rapporteras lansera sÄ mÄnga som nio smartphones i Galaxy A-serien i Är. Erbjudandena, nÀmligen Galaxy A10, A20, A30, A50 och A70, har varit pÄ och av lÀckorna under de senaste mÄnaderna.