Samsung Galaxy A90 med Snapdragon 675 upptÀckt pÄ Geekbench

Samsung Galaxy A80-priset i Indien Àr 47990 Rs, sÀljs frÄn 1 augusti

“Den nya modellen SM-A9050 verkar vara en ny variant av Galaxy A80”

En ny Samsung-telefon med modellnummer SM-A9050 har setts pÄ Geekbench idag och avslöjar ytterligare en modell i den lÄnga raden av A-serie modeller i Är. Nu ska den hÀr Galaxy A90-modellen inte förvÀxlas med Galaxy A80, som Àr officiell och tidigare kallades A90, eftersom den hÀr Geekbench-modellen levereras med en annan processor. Om referenslistan inte Àr falsk kan det hÀr bli den nionde modellen i Galaxy A-serien.

Samsung-Galaxy-A90 (1)

En av de mÀrkliga sakerna med modellen SM-A9050 Àr att den har upptÀckts med en Snapdragon 675 SoC (sm6150) som skulle betraktas som en nedgradering frÄn Snapdragon 730 SoC i Galaxy A80. Detta Àr intressant eftersom Samsungs avancerade modeller i A-serien Àr utrustade med successivt bÀttre processorer och inte en nedgradering. Den har 6 GB RAM och kan ses med Android Pie. Vi försökte hitta modellen pÄ Geekbench men det fanns ingen sÄdan modell listad i kÀllmÀrket.

Tidigare rykten har antytt en Snapdragon 7150 SoC pÄ den pÄstÄdda Galaxy A90 med en stor skÀrmstorlek pÄ 6,7 tum, samma som den nuvarande Galaxy A80. De ryktade bakre kameradetaljerna Àr ocksÄ desamma som Galaxy A80 vilket innebÀr en primÀr sensor pÄ 48MP tillsammans med ett 8MP-objektiv och en TOF-sensor. Vi Àr försiktiga med att inte ta den hÀr listan utan nÄgon skepsis, eftersom vi inte har hört rykten om nÄgon annan A-enhet efter Galaxy A80 hittills. Som det Àr, kommer Samsung Ànnu inte att sÀlja sjÀlva Galaxy A80 efter att ha debuterat vridkamerahandenheten globalt. Det har inte funnits nÄgra officiella indikationer om en sÄdan enhet ocksÄ. SÄ ta all denna information med den berömda nypa salt.

[Previous Story]iOS 13 ‘Silence Unknown Callers’ -funktion för att bekĂ€mpa skrĂ€ppostsamtal

[Next Story]Motorola schemalÀgger 20 juni lanseringsevenemang i Indien; Motorola One Vision förvÀntas