Samsung Galaxy Buds i bilder

Samsung Galaxy Buds i bilder

“Samsung Galaxy Buds Ă€r verkligen trĂ„dlösa öronproppar som Ă€r instĂ€llda av AKG”

Vid gÄrdagens Unpacked-evenemang tog Samsung vÀrlden med storm genom att ta omslaget av den efterlÀngtade Galaxy Fold och avsluta evenemanget med avslöjandet av den mest kraftfulla medlemmen i den senaste Galaxy S-serien, Galaxy S10 5G. DÀremellan lade företaget tonvikten pÄ att utveckla ett ekosystem för sina produkter nÀr det tillkÀnnagav nya Galaxy wearables och Galaxy Buds. Som namnet antyder kommer de verkligt trÄdlösa öronsnÀckorna att ta pÄ sig Apples AirPods direkt. Vi har en chans att spela med Samsung Galaxy Buds för att ge dig en nÀrmare titt.

Samsung Galaxy Buds 11

Samsung Galaxy Buds fortsÀtter frÄn dÀr Gear IconX (recension) slutade. De senaste öronsnÀckorna frÄn Chaebol tar dock bort varumÀrket Gear och Àr en del av Galaxy-familjen nu. Företaget har utrustat Galaxy Buds med Adaptive Dual Microphone, vilket innebÀr att det finns ett par mikrofoner pÄ var och en av knopparna som finns inom och utanför. Detta sÀkerstÀller att anvÀndarens röst tas upp med absolut tydlighet. Dessutom har knopparna Enhanced Ambient Sound, vilket sÀkerstÀller att anvÀndaren Àr medveten om omgivningen Àven nÀr de Àr i ett samtal eller fastnar pÄ sin favoritlÄt.

Samsung Galaxy Buds 09

Det sydkoreanska företaget har utrustat var och en av knopparna med ett 58mAh-batteri, vilket pÄstÄs erbjuda upp till sex timmars ljudströmning pÄ Bluetooth 5.0. Samsung hÀvdar att 252mAh laddningsfodral för Galaxy Buds kan erbjuda upp till sju timmars batteritid och 15 minuters laddning erbjuder 1,7 timmars musikuppspelning. Laddningsfodralet stöder ocksÄ trÄdlös laddning, vilket innebÀr att den kan dricka upp frÄn Galaxy S10-familjen via PowerShare-funktionen. Samsung erbjuder Galaxy Buds i svart, vitt och gult. Och om du undrar hur de ser ut, ta en dekko i galleriet nedan.

Foton av Deepak Dhingra