Samsung Galaxy En serie smartphone kan lanseras i Indien den 28 februari, enligt Galaxy Members-appen

Samsung Galaxy En serie smartphone kan lanseras i Indien den 28 februari, enligt Galaxy Members-appen

”Datumet avslöjades genom ett meddelande i Samsung Members-appen”

Samsung bekrÀftade nyligen att de kommer att lansera en Galaxy A-serie smartphone i Indien varje mÄnad frÄn och med mars. Nu har varumÀrket informerat anvÀndare av sin Galaxy Members-app om att det kommer att hÄlla ett evenemang för att lansera sin första Galaxy A-telefon i Indien redan den 28 februari. Naturligtvis har företaget Ànnu inte officiellt meddelat lanseringsdatum för serien. Dessutom verkar datumet lite konstigt med tanke pÄ att varumÀrket kommer att ha sina hÀnder fulla till den 27 februari tack vare lanseringen av Galaxy M30 India.

galax a-serien

Inbjudan i Galaxy Members-appen lyder: ”I februari avslöjar du kraften med den helt nya Samsung Galaxy A-serien! Markera dina kalendrar för den 28 februari. ” Det hĂ€vdar ocksĂ„ att varumĂ€rket kommer till Mumbai, Kolkata och Hyderabad för att visa upp den nya telefonen. Detta innebĂ€r sannolikt popup-butiker i dessa stĂ€der.

Intressant Àr att Samsungs Àrkerival Xiaomi ocksÄ planerar ett evenemang för dagen. Den kinesiska OEM kommer att ta bort den senaste Redmi Note 7-smarttelefonen med en 48-megapixelkamera i landet. Den kommande Galaxy A-serien kan vara en konkurrent till det.

galax a30_a50

Företaget har inte avslöjat nÄgon information om smarttelefonen Ànnu, men om tidigare rykten Àr nÄgot att gÄ kan det antingen Galaxy A20, Galaxy A30 eller Galaxy A50 smartphones. Telefonerna har gjort en hel del internet pÄ sistone. Senast lÀckte livebilderna av den pÄstÄdda Galaxy A30 och A50 för att avslöja upp till tre bakre kameror. Galaxy A50 förvÀntas vara den mest premium av de tre med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, Infinity U AMOLED-skÀrm och en oktakÀrnig Exynos 9610-chipset som kikar i sin kÀrna.