Samsung Galaxy Fit / Fit e fitness tracker lÀckt ut via officiell app

Samsung Galaxy Fit / Fit e fitness tracker lÀckt ut via officiell app

“Galaxy Fit / Fit e fitnessband har upptĂ€ckts för första gĂ„ngen tack vare den officiella Samsung-appen”

Vi vet att Samsung sannolikt kommer att avslöja Ätminstone ett par hörlurar för att följa med sin nya Galaxy S10-serie vid lanseringsevenemanget i San Francisco den 20 februari. Senaste rapporter har ocksÄ antydit en Galaxy Watch Active bÀrbar som ocksÄ kan presenteras vid samma evenemang. En ny bÀrbar har dock kommit fram med tillstÄnd av Samsungs Galaxy Wearable-app. Appens förstasida avslöjar inte en utan tre ej slÀppta produkter, varav en Àr det tidigare okÀnda Galaxy Fit / Fit E-smartbandet.

galaxpassning

Nu Àr det första utseendet pÄ Galaxy Fit / Fit E och till skillnad frÄn sin föregÄngare ser det inte ut som om den har en böjd design och konstruktion. Det finns Ànnu mindre information om specifikationerna eftersom allt vi vet Àr att det har fÄtt Bluetooth-certifiering som Galaxy Fit E i januari.

Å andra sidan har Galaxy Watch Active varit i rampljuset flera gĂ„nger och vi vet mycket om det. Den hĂ€r bilden bekrĂ€ftar att det inte kommer att finnas nĂ„gon roterande ram och en helt ramlös design. Det kan ocksĂ„ finnas en mindre variant med mindre Ă€n 40 mm storlek, vilket antyds av bilden som nĂ€mner en 40 mm-modell. Den kommande smartklockan kommer att ha en 1,3-tums AMOLED-skĂ€rm som drivs av en nyare Exynos 9110-chipset. Det rapporteras att den kör den senaste versionen av Tizen OS, vilket Ă€r fallet med Samsungs bĂ€rbara datorer.

Galaxy Buds kommer antagligen att finnas i svartvita alternativ eftersom vi sÄg lÀckta renderingar av den svarta versionen tidigare. NÀr det gÀller design ser de vÀldigt mycket ut som Gear IconX frÄn 2018. De sÀgs vara kompatibla med Galaxy S10 trÄdlös laddningsfunktion. Trots utseendet pÄ denna lÀcka har Samsung inte antytt att nÄgon av dessa tillbehör lanserades vid evenemanget. Vi förblir dock optimistiska om samma sak.