Samsung Galaxy Fold-anvÀndare avslöjar nya detaljer om telefonen

Samsung Galaxy Fold upptÀckt med en person som reser i Delhi tunnelbana

“Galaxy Fold EU-varianten kommer att drivas av Snapdragon 855, men den Ă€r inte lika snabb som Galaxy S10 +”

Tidigare denna vecka lyckades en anvÀndare fÄ tag pÄ Samsungs kommande vikbara telefon, Galaxy Fold. Medan vi redan har delat nÄgra av detaljerna i enheten i ett tidigare inlÀgg har det skett lite mer utveckling. AnvÀndaren har delat mer om vikningen och har svarat pÄ nÄgra frÄgor frÄn andra anvÀndare.

XDA Developers chefredaktör Mishaal Rahman pratade med anvÀndaren, som svarade pÄ nÄgra av de frÄgor som stÀlldes av andra anvÀndare. Galaxy Fold fÀlls till exempel inte helt platt och lÀmnar ett litet mellanrum mellan de tvÄ sidorna. Det finns ocksÄ en veck i displayen dÀr den viks. Du kan inte riktigt mÀrka det nÀr skÀrmen har mer Àn 70 procents ljusstyrka, men annars ser du det. Du kan ocksÄ böja skÀrmen och hÄlla den i en 90 graders vinkel, men det slÄs inte pÄ skÀrmen.

Samsung Galaxy Fold LĂ€ckage

Den mindre skÀrmen pÄ utsidan kan köra alla typer av appar, inklusive spel, utan problem. Galaxy Fold stöder ocksÄ MST, vilket innebÀr att du kan anvÀnda Samsung Pay. Den har ocksÄ anpassade bakgrundsbilder för den större skÀrmen. Telefonen kör en nÄgot nyare version av One UI jÀmfört med versionen pÄ Galaxy S10 +. Lagringshastigheterna pÄ enheten Àr högre Àn pÄ 12 GB RAM-varianten av Galaxy S10 +, enligt ett testresultat via AndroBench. Enheten har sekventiella lÀshastigheter pÄ cirka 1500MB / s och skrivhastigheter pÄ 420MB / s.

Programvaran pÄ Fold möjliggör ocksÄ tvÄ separata startskÀrmar, sÄ att anvÀndarna kan vÀlja bakgrundsbilder för den yttre och inre skÀrmen separat. Vikningen kan ocksÄ vara upplÄst om bootloader, om nÄgon undrar. Det Àr i stort sett alla nya detaljer som anvÀndaren har gett om Samsung Galaxy Fold. Du kommer snart att kunna köpa den i EU och USA frÄn och med 26 april. Samsung meddelade ocksÄ att man skulle lansera telefonen ocksÄ i Indien.