Samsung Galaxy Fold-design har enligt uppgift förbÀttrats med ett icke-avtagbart skydd och minskat gap

Samsung Galaxy Fold

“Samsung har enligt uppgift gjort filmskĂ€rmen för skĂ€rmskydd, vilket orsakade skĂ€rmproblem, inte avtagbar.”

PÄ grund av nÄgra allvarliga skÀrmproblem med den ursprungliga satsen av Galaxy Fold-granskningsenheter försenade Samsung lanseringen pÄ obestÀmd tid. Dessa problem inkluderar ett trasigt gÄngjÀrn som orsakar liten utbuktning vilket resulterar i snedvridning pÄ skÀrmen och flimrande problem. Det Àr uppenbart att Samsung var tvungen att gÄ tillbaka till sina laboratorier för att förbÀttra den vikbara telefonens hÄllbarhet. Nu har en hel del detaljer om vad Samsung har förÀndrat pÄ företagets första hopfÀllbara telefon lÀckt ut online, med tillstÄnd av Yonhap News. För det första har Samsung enligt uppgift gjort skÀrmskyddsfilmen, som orsakade visningsproblem nÀr den försökte skalas, ej avtagbar.

Samsung Galaxy Fold

Det Àr emellertid inte exakt klart hur Samsung tÀnker göra det just nu men detta borde förhindra ett av de största skÀrmproblemen i Galaxy Fold. Dessutom sÀgs Samsung ocksÄ ha reviderat klyftan mellan skÀrmen och gÄngjÀrnet, eftersom det kunde ha varit en av anledningarna till skrÀp under OLED-panelen. Tydligen har maskinvaruversionen redan slutförts och Samsung Electronics har nyligen börjat testa Galaxy Fold-prototyperna med tre telenÀt för nÀtverkssamarbete. Om allt gÄr som planerat kan Fold-slÀppningen Àntligen hÀnda de nÀrmaste mÄnaderna.

En tjĂ€nsteman frĂ„n Samsung Electronics sa, ”Vi har testat nĂ€tverkssamarbete med tre telekommunikationsföretag som levererar GalaxyFold-förbĂ€ttringsprodukter, men detta skiljer sig inte frĂ„n andra produktlanseringar. Vi arbetar för nĂ€rvarande med att förbĂ€ttra Galaxy Folds.”Slutligen sĂ€gs Samsung ocksĂ„ meddela det officiella slĂ€ppschemat för Galaxy Fold de nĂ€rmaste veckorna.